پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳ مهر ۱۴۰۲، ۱۲:۱۷

رئیس پلیس آگاهی خراسان جنوبی:

شگرد سارقین برای سرقت طلا در بیرجند/ توصیه های پلیس به بانوان

شگرد سارقین برای سرقت طلا در بیرجند/ توصیه های پلیس به بانوان

بیرجند- رئیس پلیس آگاهی خراسان جنوبی با اشاره به دستگیری سارقین طلا در بیرجند گفت: تظاهر کردن به خیر، شگرد جدید این افراد برای سرقت طلای بانوان در مکان های خلوت بوده است.

سرهنگ کاظم صادقی در گفت و گو با مهر بیان کرد: چندی پیش در پی وقوع چندین فقره سرقت طلاجات از بانوان در بیرجند و ایجاد نگرانی بین مردم، موضوع به طور ویژه در دستور کار پلیس آگاهی استان قرار گرفت.

وی ادامه داد: در بررسی های به عمل آمده مشخص شد سارقین غیر بومی هستند و با حضور در سطح بیرجند و تحت عنوان خیر، سوژه‌های خود را از بانوان مسن و در داخل کوچه‌های خلوت انتخاب کرده و با ترفند خاصی بعد از جلب اعتماد اقدام به سرقت طلاجات می‌کنند.

رئیس پلیس آگاهی خراسان جنوبی ادامه داد: تیپ و ظاهر موجه از ویژگی‌های سارقین است که دارای روابط عومی بالایی هستند و اعتماد طرف مقابل را جلب می‌کنند.

وی با بیان اینکه با اشراف اطلاعاتی و تحقیق وسیع انجام شده و سرنخ‌های موجود در صحنه‌ها سارقین شناسایی شدند، افزود: با توجه به اینکه سارقین در استان دیگری بودند، با نیابت قضایی و تیم‌هایی از پلیس خراسان جنوبی دستگیر و به سرقت خود معترف شدند.

سرهنگ صادقی بیان کرد: از هم استانی‌ها به ویژه بانوان خواستاریم هرگز به این افراد اعتماد نکنند و طلا جات را در معرض دید عموم قرار ندهند.

سرهنگ صادقی افزود: همچنین از هم استانی‌ها خواستاریم در صورت مشاهده این افراد، مراتب را به پلیس گزارش دهند.

کد خبر 5894684

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • رضا IR ۱۱:۳۴ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۷
      1 0
      مردم گرسنه هستندمعروفه که وقتی فقراز در وارد بشه ایمان وانسانیت از پنجره بیرون میپره هرلحظه آدم جنایت حتی انجام بده گرگ گرسنه بچه خودشو میخوره تا چه برسه انسان که ببینه خانوادش در زجر بسر میبره