پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۸ آبان ۱۳۸۶، ۱۷:۰۱

رئیس کمیسیون اروپا :

آمریکا پیش از جنگ عراق اطلاعات اشتباهی در اختیار ما قرار داد

آمریکا پیش از جنگ عراق اطلاعات اشتباهی در اختیار ما قرار داد

رئیس کمیسیون اروپا که در زمان حمله به عراق در سال 2003 نخست وزیر پرتغال بود از ارائه اطلاعات اشتباه از سوی آمریکا و انگلیس درباره عراق پیش از حمله به این کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آلمان ، " خوزه مانوئل باروسو " در گفتگو با روزنامه پرتغالی زبان " دیاریو دو نوتیک " همچنین تصریح کرد : ما گزارش هایی مبنی بر برخورداری عراق از تسلیحات کشتار جمعی دریافت کردیم که در آن زمان نگرانی ما را بر انگیخت .

باروسو که در مارس 2003 میلادی نخست وزیر وقت پرتغال بود در ادامه خاطر نشان کرد : اکنون پی برده ایم که اسنادی ارائه شده در آن زمان به ما دارای اشتباهاتی بوده و اطلاعات صحیحی در آن درج نشده است .

نخست وزیر سابق اسپانیا که کشورش پیش از جنگ عراق میزبان نشستی با مضمون آخرین اولتیماتوم بوش برای حمله به عراق بود، اظهار داشت که ما به خاطر متحدان خود میزبانی نشستی با حضور " تونی بلر"  نخست وزیر وقت انگلیس ، " جرج بوش " رئیس جمهوری آمریکا و " خوزه ماریا ازنار " نخست وزیر وقت اسپانیا را به عهده گرفتیم که در آن این اطلاعات ارائه شد. 

کد خبر 589519

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha