پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۶ مهر ۱۴۰۲، ۱۰:۳۹

رئیس دانشگاه کردستان:

هویت‌سازی و تثبیت ارزش‌های واقعی در جامعه ضروری است

هویت‌سازی و تثبیت ارزش‌های واقعی در جامعه ضروری است

سنندج- رئیس دانشگاه کردستان گفت: هدف از بزرگداشت هفته دفاع مقدس هویت‌سازی و تثبیت ارزش‌های واقعی در جامعه است و باید در راستای ترویج این فرهنگ مهم بیش از پیش تلاش کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حامد قادرزاده، چهارشنبه شب در آئین گرامیداشت هفته دفاع مقدس و یادواره شهدای دانشجو که در تالار مولوی دانشگاه کردستان برگزار شد، به رشادت و ایثارگری شهدا اشاره کرد و اظهار داشت: اگر کسی جانفشانی، ایثارگری و از خودگذشتگی‌ها در دفاع مقدس را ندیده باشد، نمی‌داند گرامیداشت این روز چقدر مهم و با ارزش است.

وی افزود: هدف از بزرگداشت هفته دفاع مقدس هویت‌سازی و تثبیت ارزش‌های واقعی در جامعه است و باید در راستای ترویج این فرهنگ مهم بیش از پیش تلاش کرد.

رئیس دانشگاه کردستان در ادامه با تاکید بر اینکه انتقال درست ارزش‌ها و تثبیت آن در ذهن نسل جدید از مهمترین نیازهای موجود در جامعه است عنوان کرد: دانشگاه کردستان افتخار این را دارد که به عنوان یکی از سنگرهای نظام جمهوری اسلامی ایران در جهت تعالی علم و توسعه کشور قدم بر می‌دارد.

وی با اشاره به اهمیت تغییر رفتار در راستای اجرای ارزش‌ها بیان داشت: طبق فرمایش خداوند متعال در قرآن کریم که حق پایدار و باطل رفتنی است، ما نیز در دانشگاه‌ها باید یادگیری را تسهیل و تسریع کنیم تا زمینه لازم برای تغییر رفتار در جهت اجرای ارزش‌ها را فراهم کنیم.

قادرزاده تاکید کرد: دانشگاه همواره مبدا و جایگاه اصلی ایجاد تحول و شناسایی و تعریف نقشه راه درست برای آیندگان است.

وی ادامه داد: در همین راستا کسانی که تمایل ندارد توسعه در جهان سوم و به ویژه در کشورهای اسلامی رخ دهد، تا جایی که می‌توانند سرمایه گذاری و تلاش می‌کنند که این استقامت و پایداری استمرار پیدا نکند.

رئیس دانشگاه کردستان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه دشمنان ایران برای رسیدن به اهداف خود زنان و جوانان را هدف قرار داده‌اند، اظهار داشت: این در حالیست که زنان از نظر اسلام مهمترین رکن برای توسعه پایدار، ایجاد ارتباط بین نسلی و جلوگیری از شکاف نسلی به شمار می‌آیند.

گفتنی است؛ در پایان از فعالین فرهنگی، جهادگران و خادمین موکب دانشجویی دانشگاه کردستان تجلیل به عمل آمد.

کد خبر 5897279

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha