امین جعفری در گفتگو با خبرنگار مهر در قم گفت: امسال سازمان آموزش و پرورش در کمیته صرفهجویی موظف شده است تا کلاسها را تقلیل دهد و از این رو تعداد کلاسها را از شش هزار و 670 کلاس به شش هزار و 455 کلاس کاهش داده است.
وی ادامه داد: تمامی این کاهش کلاسهای درس در روستاها بوده است و تعداد کلاسها در سطح شهر کاهش نیافته است.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استان قم در ادامه به ارائه خدمات آموزشی و پرورشی فوق برنامه در مدارس دولتی استان اشاره کرد و گفت: این خدمات مجموعه فعالیتهایی است که در راستای برنامههای رسمی و در جهت تقویت و ارتقاء کیفیت علاوه بر آموزشهای رسمی به دانش آموزان ارائه میشود.
وی افزود: این خدمات در زمینههای پرورشی، جبرانی، تقویتی و تکمیلی و آمادگی برای کنکور ارائه میشود و ارائه آن موجب ارتقاء هر چه بیشتر سطح علمی، فرهنگی و پرورشی دانش آموزان می شود.
محمد حسین امین جعفری تصریح کرد: آموزشهایی که در جهت توسعه و تعمیق آموختههای دانش آموزان صورت میگیرد، متناسب با استعدادهای آنها است و زمینه رشد و توسعه یادگیری را در ابعاد نظری و علمی فراهم میآورد.
وی با بیان اینکه ثبت نام و شرکت در فعالیتهای فوق برنامه برای تمام دانش آموزان اختیاری بوده و به هیچ عنوان اجباری به شرکت دانش آموزان وجود نخواهد داشت گفت: ارائه خدمات پرورش و آموزشی در هر واحد آموزشی باید متناسب با امکانات زمانی و مکانی آن باشد و وجوه دریافتی نیز متناسب با نوع و میزان خدمات ارائه شده تعیین میشود.
محمد حسین امین جعفری افزود: تمامی برنامههای فعالیتهای فوق برنامه به گونهای تنظیم خواهد شد که به برنامه رسمی واحد آموزش اعم از مدت ساعات درس یا تفریح لطمهای وارد نشود.
وی در خصوص هدف از ارائه این نوع فعالیتها به دانش آموزان گفت: ایجاد فرصت و زمینه برای شکوفایی استعدادهای دانش آموزان با توجه به تفاوتهای ضروری و غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان، تقویت روند مطلوب آموزشی و پرورشی و ایجاد زمینه مناسب برای دانش آموزان در جهت جبران ضعفهای درسی، تعمق یادگیری و در نهایت ارتقاء کیفیت آموزشی مدارس دولتی از جمله اهداف آن است.
محمد حسین امین جعفری جلب توجه،مشارکت و همکاری بیشتر خانوادهها نسبت به روند تحصیلی فرزندان، تقویت فرهنگ مشارکت در امور تعلیم و تربیت کشور و استفاده بهینه از نیروی انسانی و امکانات آموزشی مناطق را از دیگر اهداف ارائه خدمات آموزشی و پرورشی فوق برنامه در مدارس دولتی برشمرد.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استان قم در بخش پایانی سخنان خود به موضوع معلمان حقالتدریسی اشاره کرد و گفت: در سال گذشته 27 هزار و 549 معلم حقالتدریسی در سطح استان فعالیت میکردند که این رقم در سال تحصیلی 86 ـ 85 با کاهش 31 درصدی به 18 هزار و 990 معلم رسیده است.
قم - خبرگزاری مهر: محمدحسین امین جعفری گفت: هماکنون بیش از 6 هزار کلاس درس در قم وجود دارد.
کد خبر 589765
نظر شما