پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۸ مهر ۱۴۰۲، ۱۰:۳۹

مدیرکل هواشناسی زنجان:

هوای زنجان سرد می شود

هوای زنجان سرد می شود

زنجان- مدیرکل هواشناسی زنجان از کاهش دمای هوای این استان طی چند روز آینده خبر داد.

محمدرضا رحمان نیا در گفتگو با خبرنگار مهر به وضعیت جوی استان طی چند روز آینده اشاره کرد و گفت: هم اکنون آسمان استان صاف است.

وی از وقوع وزش باد شدید در استان خبر داد و ابراز داشت: طی روزهای آینده وزش باد شدت می‌گیرد که در این میان به شهروندان توصیه می‌شود در کنار ساختمانهای نیمه کاره و درختان فرسوده تردد نکنند.

مدیرکل هواشناسی استان زنجان، از بارش باران د استان خبر داد و گفت: بارش پراکنده باران مناطق مختلف استان را فرا می‌گیرد.

رحمان نیا به وضعیت دمای هوای استان زنجان طی چند روز آینده اشاره کرد و بیان داشت: دمای هوای استان کاهش یافته و هوا سرد می‌شود.

وی به دمای فعلی شهر زنجان اشاره کرد و بیان داشت: دمای فعلی شهر زنجان ۱۱ درجه سانتیگراد است که نسبت به روز گذشته هوا سرد شده است.

کد خبر 5898848

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha