به گزارش خبرنگار مهر، محمد جوانبخت ظهر شنبه در دومین جلسه کمیته راهبری کنترل و کاهش خطر سیل خاطرنشان کرد: جلسات راهبری کنترل و کاهش خطر سیل در استانها باید با فاصله نزدیکتر از کمیته ملی و به طور مستمر در طول سال تشکیل شده و برای برنامههای میانمدت، درازمدت و اضطراری تصمیمهای لازم اتخاذ شود.
جوانبخت تصریح کرد: اقدامات و برنامهریزیهای کمیته صرفاً به برنامههای کوتاهمدت و اضطراری خلاصه نشود. بلکه به موارد چالشی و درازمدت مانند آبخیزداری نیز توجه شود و رؤسای کمیتههای استانی هم که مدیران آب منطقهای هر استان هستند حتماً پیگیر اجرا شدن مصوبات این کمیتهها باشند.
وی در بخشی از اظهارات خود به وجود سازههای تقاطعی فاقد آبگذر ایمن نیز اشاره کرد و گفت: در مورد سازههای تقاطعی فاقد آبگذر ایمن انتظار داریم دستگاههای متولی پیگیر رفع چالش باشند، البته در این زمینه به اولویتبندی نیاز داریم، چون تعداد نقاط زیاد است و اولویتبندی میتواند به روند رفع نواقص برنامه و سرعت بدهد.
مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران با اشاره به آغاز فصل بارندگیها خاطرنشان کرد: با توجه به فرا رسیدن فصل بارشها باید آمادگی لازم در استانها وجود داشته باشد و همه شرکتهای آب منطقهای در حالت آمادهباش قرار بگیرند.
وی گفت: سایر دستگاههای عضو کمیته راهبری کنترل و کاهش خطر سیل نیز با حضور فعال و هماهنگی مداوم در قالب کمیته استانی، مشارکت و آمادگی لازم را برای مواقع ضروری داشته باشند.
نظر شما