امان الله ماندگاری در گفتگو با خبرنگار مهر در بندرعباس گفت: دو کاروان 164 نفری و 204 نفری اهل سنت و دو کاروان 163 نفری تشیع برای مناسک معظم حج امسال از فرودگاه بین المللی بندرعباس عازم جده در عربستان سعودی خواهند شد.
وی گفت: از مجموع 694 زائر بیت الله الحرام، 46 نفر به عنوان نیروی خدماتی به این سفر معنوی اعزام می شوند تا کار خدمت رسانی مناسب و ویژه به زائران سرزمین وحی با کیفیت مناسب صورت گیرد.
ماندگاری خاطر نشان کرد: امسال با توجه به افزایش دو هزار نفری سهمیه کشورمان در اعزام زائران، سهمیه هرمزگان نیز از 500 نفر در سال گذشته 194 نفر افزایش یافته است و به 694 نفر رسیده است.
وی عنوان کرد: پرواز های حجاج هرمزگان در روزهای یازدهم آذرماه ماه ساعت 17 و دوازدهم آذرماه و 14 و در قالب سه پرواز صورت می گیرد و حجاج عوامل ساعت پیش از پرواز جهت طی مراحل گذرنامه ای در فرودگاه حاضر باشند.
بازگشت تمامی زائران نیز در روزهای دهم و یازدهم دی ماه و با دو پرواز مدینه - بندرعباس صورت می گیرد.
نظر شما