پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۹ مهر ۱۴۰۲، ۱۷:۳۵

معاون عمرانی استانداری بوشهر خبر داد؛

جنگل‌کاری ۴۰ هکتاری با استفاده از پساب فاضلاب در بوشهر

جنگل‌کاری ۴۰ هکتاری با استفاده از پساب فاضلاب در بوشهر

بوشهر- معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری بوشهر از جنگل‌کاری ۴۰ هکتاری با استفاده از پساب فاضلاب در بوشهر خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدهادی رستمیان بعد از ظهر یکشنبه در بازدید از پروژه جنگل‌کاری ۴۰ هکتاری بوشهر اظهار داشت: این طرح با استفاده از پساب فاضلاب شهر بوشهر در سه راهی عالی‌شهر اجرایی و عملیاتی شده است.

وی خاطر نشان کرد: این پروژه برای نخستین بار در راستای بهینه سازی مصرف آب در زمینه استفاده از پساب فاضلاب برای درختکاری و سرسبزی در استان اجرا شده است.

رستمیان اضافه کرد: این پروژه در جلوگیری از هدر رفت آب و پیشگیری از مشکلات زیست محیطی نقش مهمی را ایفا می‌کند.

معاون عمرانی استاندار بوشهر از کاشت یک‌میلیارد اصله نهال در کشور تحت عنوان طرح مردمی کاشت درخت خبر داد و گفت: در استان بوشهر نیز ۱۰ میلیون اصله نهال طی ۴ سال کاشت می‌شود.

کد خبر 5900361

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha