پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۹ آبان ۱۳۸۶، ۱۶:۲۵

طرح جهادی سبز در کرج اجرا می شود

کرج - خبرگزاری مهر: مدیرعامل سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری کرج گفت: طرح جهادی سبز به منظور تسریع در افزایش سرانه فضای سبز کلانشهر کرج از سوی شهرداری اجرا می شود.

عباس زارع در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: طی بخشنامه ای از شهرداران مناطق دهگانه شهرداری کرج خواسته شده است تمامی زمین هایی را که کاربری فضای سبز دارند شناسایی و به سازمان پارک ابلاغ کنند.

وی افزود: با شناسایی این زمین ها، با تامین اعتبارات لازم و الویت بندی به احداث بوستان های محلی و فضاهای سبز شهری بپردازیم.

این مسئول خاطرنشان کرد: در این طرح علاوه بر ایجاد فضاهای سبز، ترمیم مبلمان شهری، بازسازی و احیا پارک ها و زیباسازی شهری نیز لحاظ شده است.

وی در خصوص شناسنامه ای کردن باغات و درختان کرجی نیز عنوان کرد: این طرح که در سال گذشته مورد تصویب شورای اسلامی شهر کرج قرار گرفت باید در مدت زمان شش ماه انجام می شد که متاسفانه به دلایلی این امر به تاخیر افتاد.

زارع یادآور شد: در طرح شناسانامه ای شدن باغات کلیه اراضی شجری که در سند آنان کاربری باغ دیده شده است و یا طبق مصوبه کمیسیون ماده 12 به عنوان باغ شناخته شده اند، شناسنامه دار می شوند.

وی اظهار امیدواری کرد: تا پایان امسال طرح شناسنامه دار کردن درختان و باغات کرج به اتمام برسد.

کد خبر 590056

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha