پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۱ مهر ۱۴۰۲، ۱۴:۳۶

مدیر شبکه بهداشت اصلاندوز خبر داد؛

شناسایی و پلمب واحد دندان‌پزشکی متخلف در اصلاندوز

شناسایی و پلمب واحد دندان‌پزشکی متخلف در اصلاندوز

اصلاندوز- مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان اصلاندوز گفت: دندان‌پزشکی غیرمجاز و متخلف طی بازدیدهای نامحسوس کارشناسان اداره نظارت در شهرستان اصلاندوز شناسایی و پلمب شد.

اصغر پناهی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، از پلمب یک واحد غیرمجاز دندانپزشکی در اصلاندوز خبر داد و اظهار کرد: طی بازدیدهای مداوم و نامحسوس کارشناسان اداره نظارت بر درمان شبکه بهداشت و درمان، یک واحد غیرمجاز دندانپزشکی در اصلاندوز، شناسایی شد.

وی با بیان اینکه این بازرسی با همکاری اداره اماکن نیروی انتظامی انجام شد، افزود: پس از بررسی‌های انجام شده فرد متخلف به مراجع قضائی معرفی شد.

مدیر بهداشت و درمان اصلاندوز بیان کرد: انجام هرگونه مداخلات و اقدامات پزشکی، دندانپزشکی، طب سنتی، کاشت مو و زیبایی در مراکز غیرمجاز و توسط افراد غیر مرتبط ممنوع بوده و باید در مراکز معتبر و زیر نظر متخصص مربوطه انجام شود.

پناهی ادامه داد: هم استانی‌ها می‌توانند هر گونه تخلف مربوط به حوزه درمانی یا دخالت غیر مجاز افراد فاقد صلاحیت در امور پزشکی و دندانپزشکی را به سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت یا اداره نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل و شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان‌ها گزارش کنند.

کد خبر 5901829

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha