پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ مهر ۱۴۰۲، ۱۴:۵۷

مدیرعامل آب و فاضلاب لرستان:

۲۰ روستا و یک شهر الیگودرز آبرسانی می‌شوند

۲۰ روستا و یک شهر الیگودرز آبرسانی می‌شوند

خرم‌آباد - مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان از آبرسانی به ۲۰ روستا و یک شهر شهرستان الیگودرز خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، یاسر اکبریان امروز یکشنبه در جمع خبرنگاران از تأمین آب ۲۰ روستای شهرستان الیگودرز طی چند روز آینده خبر داد.

وی بیان کرد: خوشبختانه با تلاش‌های انجام‌گرفته توسط بسیج سازندگی سپاه لرستان به نمایندگی از قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) همکاران پرتلاش شرکت آبفا استان و مشاورین مربوطه در طی چند روز آینده با حضور مسئولین در سطح معاون وزیر و مقامات ارشد استانی مراسم بهره‌برداری و تأمین آب ۲۰ روستا و یک شهر از شهرستان الیگودرز در قالب طرح جهاد آبرسانی برگزار خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان، افزود: با بهره‌برداری از طرح جهاد آبرسانی در این مرحله تعداد سه هزار نفر تحت پوشش خدمات شرکت آبفا قرار خواهند گرفت.

اکبریان در خصوص آبرسانی به یک شهر هم گفت: روستای «شاپورآباد» که جدیداً به شهر تغییر پیدا کرده است هم در قالب این طرح آبرسانی شده است.

وی اعتبار هزینه شده برای این روستاها را رقمی نزدیک به ۳۵ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: در این راستا احداث یک باب تصفیه‌خانه آب، لوله‌گذاری، حفر چاه، احداث مخزن، احداث شبکه آب و نیرورسانی صورت‌گرفته است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان، گفت: طرح جهاد آبرسانی در گام اول باهدف آبرسانی به ۱۲۵ روستا در طی سه سال شروع شده و تاکنون بالغ بر ۶۰ درصد پیشرفت داشته است.

کد خبر 5905970

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha