پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۰ مهر ۱۴۰۲، ۱۱:۳۲

معاون اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری خبر داد؛

لزوم راه اندازی آزمایشگاه مرجع در چهارمحال و بختیاری

لزوم راه اندازی آزمایشگاه مرجع در چهارمحال و بختیاری

شهرکرد_معاون اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری از لزوم راه اندازی آزمایشگاه مرجع استاندارد در چهارمحال و بختیاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد کاظم منزوی در همایش استاندارد و تجلیل از فعالان این حوزه اظهار کرد: اداره استاندارد در بحث تنظیم بازار ورود کرده و اتفاقات خوبی در این راستا در سطح استان انجام شده است.

وی تصریح کرد: گشت‌های مشترک در تنظیم بازار صورت گرفته است که این کار به صورت اختصاصی توسط اداره استاندارد انجام شده است.

منزوی با بیان اینکه در مباحث استاندارد خدمات نیازمند کمک هستیم عنوان کرد: در راستای افزایش دانش مراکز خدماتی اتفاقات خوبی رقم خورده است.

وی با اذعان بر اینکه ارائه خدمات در تنظیم بازار به صورت استاندارد صورت می‌گیرد گفت: لازم است این رویه ادامه داشته باشد تا بتوانیم خدمات را به خوبی کنترل کنیم.

منزوی یادآور شد: اداره استاندارد در بحث خالص فروشی به صورت علمی وارد شدند و این طرح را با جدیت ادامه می‌دهند.

وی به استاندارد سازی مصالح ساختمانی اشاره کرد و گفت: بازرسی‌های کامل در خصوص استاندارد سازی مصالح ساختمانی در این استان انجام می‌شود.

منزوی در پایان با اشاره به اینکه فعالیت‌های تحول گرا در استان صورت گرفته است خاطر نشان کرد: لازم است آزمایشگاه مرجع نیز در استان راه اندازی شود.

کد خبر 5909648

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha