پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۰ مهر ۱۴۰۲، ۱۶:۴۳

مدیرکل میراث فرهنگی استان مرکزی:

۳۰۰میلیارد ریال اعتبار برای مرمت آثار تاریخی استان مرکزی تزریق شد

۳۰۰میلیارد ریال اعتبار برای مرمت آثار تاریخی استان مرکزی تزریق شد

ساوه- مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان  مرکزی گفت: ۳۰۰میلیارد ریال اعتبار برای مرمت و توسعه  آثار تاریخی استان مرکزی تزریق شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی مرزبان ظهر پنج شنبه در حاشیه بهره برداری از یک رستوران بین راهی توریستی به مناسبت هفته فرهنگی ساوه در جمع خبرنگاران گفت: از محل اعتبارات سال گذشته در ۱۲ شهرستان استان مرمت ۵۷ آثار باستانی، ۱۵ طرح گردشگری در دستور کار قرار گرفته که مرمت ۱۰ طرح گردشگری اتمام و مابقی نیز در حال انجام است.

وی یکی از این آثار را، مسجد جامع ساوه عنوان کرد و گفت: تاکنون ۲۰ میلیارد ریال برای سبک سازی آن پیش بینی شده و از اعتبارات استانی نیز برای محوطه سازی آن پیش بینی شده است‌.

مرزبان گفت: برای مرمت و باز سازی کاروانسرا آوه از محل اعتبارات استانی و ملی و سفر رئیس جمهور بالغ بر ۱۵ میلیارد ریال تخصیص یافته است.

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی تصریح کرد: ۱۵۰ میلیارد ریال از اعتبارات امسال برای مرمت آثار تاریخی، توسعه زیرساخت‌های گردشگری و صنایع دستی از محل منابع استانی و ۱۵۰ میلیارد ریال نیز از محل اعتبارات ملی مصوب شده است.

مرزبان گفت: مبالغی نیز از محل اعتبارات سفر رئیس جمهور به استان تخصیص داده شده است که با احتساب آن کل اعتبارات استان به بیش از ۴۵۰ میلیارد ریال افزایش می‌یابد.

وی افزود: سال گذشته ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار به سه حوزه مرمت، گردشگری و صنایع دستی به استان مرکزی تخصیص داده شد.

وی گفت: همچنین در راستای توسعه فعالیت‌های صنایع دستی نیز برگزاری دوره‌های آموزشی و احداث ۱۰ بازارچه صنایع دستی نیز انجام شده است که هم اکنون آماده بهره برداری است.

کد خبر 5909921

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha