به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان بسیج جامعه پزشکی، دومین یادواره سراسری شهدا و ایثارگران جامعه پزشکی صبح امروز در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با حضور سردار صفوی مشاور عالی مقام معظم رهبری در نیروهای مسلح، فرماندهی نیروی زمینی ارتش، ریاست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، جمعی از خانواده شهدای جامعه پزشکی برگزار شد.
در این مراسم سردار صفوی مشاور عالی مقام معظم رهبری طی سخنانی، ضمن تأکید بر لزوم ترویج و نشر ارزشهای دفاع مقدس، اظهار داشت: با گذشت 19 سال از پایان جنگ هنوز نتوانسته ایم رشادتها و شهامت های رزمندگان جامعه پزشکی را در فیلم ها و یادواره ها به خوبی انعکاس دهیم.
وی به وجود بیش از 300 هزار جانباز در کشور اشاره کرد و پرداختن به معلولیت های جسمی و روحی جانبازان دفاع مقدس را از وظایف اصلی بسیج جامعه پزشکی دانست.
مشاور عالی مقام معظم رهبری در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به مقاومت دولت های زورگو نسبت به آرمان های متعالی جهاد، تصریح کرد: روح جهادی بسیجیان و دانشجویان به خصوص بسیج جامعه پزشکی زنگ خطری برای این دولتها محسوب می شود.
سردار سید رحیم صفوی در پایان، خواستار راه اندازی بانک اطلاعاتی شهدای انقلاب و 8 سال دفاع مقدس شد.
گفتنی است، در دومین یادواره سراسری شهدا و ایثارگران جامعه پزشکی بیش از 2 هزار ایثارگر جامعه پزشکی سراسر کشور و خانواده 70 نفر از شهدای جامعه پزشکی حضور داشتند.
بر اساس این گزارش، تعداد 100 اثر مکتوب شامل 50 قطعه شعر، 27 خاطره، 18 مقاله و 5کلیپ صوتی و تصویری نیز به دبیرخانه دومین یادواره شهدای جامعه پزشکی ارسال شد که از این تعداد 8 اثر برگزیده و در این مراسم ارائه شد.
نظر شما