ابوطالب جلالی در گفتوگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه تا پایان سومین روز از نام نویسی قطعی نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی ۱۳ نفر در حوزه انتخابیه شاهرود و میامی نام نویسی کردند، بیان کرد: در روز نخست شاهد ثبت نام سه نفر بودیم همچنین در روز دوم یک نفر و در روز سوم ۹ نفر نام نویسی کردند تا مجموع ۱۳ نفر را تشکیل دهند.
وی با بیان اینکه در روز سوم ۹ نفر برای حضور در انتخابات مجلس از حوزه انتخابیه شاهرود و میامی نام نویسی کردند که همه آنها مرد هستند، افزود: شش نفر از این افراد دارای مدرک کارشناسی ارشد و سه نفر نیز دارای مدرک دکترا هستند.
معاون استاندار سمنان و فرماندار شاهرود با بیان اینکه نام نویسی قطعی انتخابات مجلس چهار روز دیگر هم ادامه دارد، بیان کرد: از مجموع ۹ نفری که روز گذشته نام نویسی کردند سن سه نفر بین ۳۰ الی ۴۰ سال و سن چهار نفر نیز بین ۴۰ تا ۵۰ سال است.
جلالی با بیان اینکه سن یک نفر از کسانی که داوطلب نامزدی انتخابات مجلس در روز گذشته شدند بین ۵۰ تا ۶۰ سال است و یک نفر سنی بالای ۶۰ سال دارد، افزود: مشارکت جوانتر ها تاکنون در انتخابات بیشتر بوده است.
نظر شما