پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ مهر ۱۴۰۲، ۱۱:۵۸

مدیرعامل شرکت آبفای استان زنجان خبر داد؛

افزایش ۳۲ درصدی واگذاری انشعابات در خدابنده

افزایش ۳۲ درصدی واگذاری انشعابات در خدابنده

زنجان-مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان گفت: امسال واگذاری انشعابات آب در شهرستان خدابنده ۳۲ درصد نسبت به ۶ ماهه نخست سال قبل افزایش داشته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا جز قاسمی روز یکشنبه گفت: امسال ۱۲۸۰ رشته انشعاب آب در شهرستان خدابنده واگذار شده است که نسبت به مدت مشابه در سال قبل ۴۲۰ رشته افزایش یافته است.

وی افزود: در ۶ ماهه نخست امسال تعداد ۳۹۷ فقره انشعاب غیرمجاز در شهرستان خدابنده شناسایی و رفع شده است که نسبت به سال گذشته ۲۶ درصد رشد داشته است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان تصریح کرد: عملیات شناسایی انشعابات غیرمجاز با هدف کاهش هدررفت ظاهری، کاهش مصرف و جلوگیری از تضییع حقوق مشترکین قانونی شرکت انجام می پذیرد.

جز قاسمی تاکید کرد: مشترکین غیرمجاز در صورت عدم همکاری، برای طی مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی می شوند.

وی گفت: در شهرستان خدابنده ۱۷۰ روستا و ۷ شهر تحت پوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب قرار دارند که بیش از ۲۵ هزار اشتراک شهری و بیش از ۳۱ هزار اشتراک روستایی را شامل می شود.

گفتنی است؛ شهرستان خدابنده با ۱۷۸ هزار نفر جمعیت بیشترین تعداد جمعیت روستایی تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب در استان زنجان را داراست.

کد خبر 5918458

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha