پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۰ مهر ۱۴۰۲، ۲۰:۰۴

با حضور استاندار مازندران؛

عملیات اجرایی نصب عرشه پل گلورد آغاز شد

عملیات اجرایی نصب عرشه پل گلورد آغاز شد

بهشهر- عملیات اجرایی نصب عرشه پل بالادست سومین زیرگذر قوسی کشور روی سد گلورد با حضور استاندار مازندران آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمود حسینی پور شامگاه یکشنبه در حاشیه بازدید از آغاز عملیات اجرایی نصب عرشه پل بالادست سد گلورد در منطقه بهشهر اظهار کرد: قطعات این پل بزرگ به عنوان سومین پل زیرقوسی بزرگ کشور ز اراک به مازندران به میزان ۶۰۰ تن یعنی یک سوم حمل شد و مابقی در حال انجام است.

وی افزود: این پروژه ملی و افتخار این دولت است که بیشترین توجه به تأمین بودجه پل ارائه شد و کار عمیقی در مهندسی پل انجام شد.

حسینی پور با قدردانی از مدیران، کارشناسان و آب منطقه‌ای مازندران خاطر نشان کرد: به لطف الهی با بارش رحمت الهی، آبگیری سد به میزان قابل توجهی انجام و تا زمان افتتاح پل، مخزن سد به ۲۰ میلیون لیتر خواهد رسید.

وی افزود: این طرح از پروژه‌های بسیار مهم‌مازندران است که با کار و تلاش فراوان عملیاتی شد و امیدواریم مردم این منطقه که در زمان اجرا زحمات فراوانی متحمل شدند، از این نعمت بهره مند شده و جوانان از این پروژه گردشگری متنعم شوند.

استاندار مازندران افزود: این پروژه اطمینان بخش امنیت کشاورزی است و شرایط اطمینان بخشی هم در کشاورزی خواهیم داشت.

حسینی پور گفت: طرح گردشگری این پل در حال انجام است و مشاور در حال برنامه ریزی است و دو بال این عرشه پل پیاده راهی دارد که بی نظیر است این پل با این کیفیت بی نظیر است و بعد از پایان کار برای جذب سرمایه گذار بخش گردشگری اقدام می‌شود.

وی افزود: مطالعات گردشگری و طراحی این پروژه آغاز شد و می‌تواند ۲ هزار نفر را به صورت مستقیم و ۵ هزار نفر به طور غیر مستقیم مشغول به کار کند تا همه کشور از این مهم بهره مند شوند.

استاندار مازندران گفت: سد گلورد یازدهمین سد استان مازندران و ظرفیت آبگیری آن ۱۱۵ میلیون لیتر است.

وی افزود: براساس نظرات کارشناسی پیمانکاران و مدیر پروژه امیدواریم تا ۲۲ بهمن ماه این پروژه به اتمام برسد که بستگی به شرایط آب و هوایی دارد و قابل پیش بینی نیست.

کد خبر 5918964

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha