پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱ آبان ۱۴۰۲، ۹:۴۹

در گفت وگو با مهر عنوان شد؛

امدادرسانی به ۵۳ نفر در ۲ شهرستان متأثر از سیل

امدادرسانی به ۵۳ نفر در ۲ شهرستان متأثر از سیل

زاهدان- مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان از امدادرسانی به ۵۳ نفر در شهرستان‌های سرباز و نیکشهر که تحت تأثیر سیل و آب گرفتگی قرار داشتند، خبر داد.

سیدمحمد مهدی سجادی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، گفت: در پی اعلام هواشناسی مبنی بر بروز سیل و آب‌گرفتگی در جنوب استان نیروهای امدادی جمعیت هلال احمر به حالت آماده باش درآمدند.
وی افزود: در این مدت، به آسیب دیدگان دو شهرستان سرباز و نیکشهر و سه روستای این مناطق، امدادرسانی شده‌اند و در این خصوص نه دستگاه چادر امدادی، ۱۵ تخته موکت، ۳۸ تخته پتو، ۱۲ بسته غذایی و پنج بسته بهداشتی نیز بین متاثران توزیع شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان با اشاره به اینکه در این مدت شش تیم عملیاتی جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان شامل ۲۵ نجاتگر و پنج نفر از پرسنل هلال احمر فعال بودند، به شهروندان توصیه کرد تا در فعالیت‌های کوهنوردی احتیاط کرده و از اسکان در حاشیه مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی و چرای دام در ارتفاعات و حاشیه مسیل‌ها در زمان بارندگی خودداری کنند.

وی در پایان تاکید کرد: مردم در صورت بروز حوادث مختلف می‌توانند با شماره تماس رایگان ۱۱۲ تماس بگیرد تا در سریع‌ترین زمان ممکن، خدمات لازم به آسیب دیدگان و حادثه دیدگان ارائه شود.

کد خبر 5919234

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha