پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲ آبان ۱۴۰۲، ۱۵:۳۲

سازمان اطلاعات فراجا اصفهان اعلام کرد؛

برخورد قاطع با ۲۰۰ نفر از اراذل و اوباش در اصفهان

برخورد قاطع با ۲۰۰ نفر از اراذل و اوباش در اصفهان

اصفهان- سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی استان اصفهان از احضار و برخورد قاطع با ۲۰۰ نفر از مخلان امنیت خبرداد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی استان اصفهان در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: در پی عملیات‌های ضربتی، منسجم و مقتدرانه سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی استان اصفهان، تعداد ۴۳ نفر از اراذل و اوباش این استان که موجب ناامنی و سلب آسایش عمومی مردم شده بودند دستگیر و تحویل مراجع قضائی شدند.

در ادامه آمده است: همچنین طی چند روز گذشته تعداد بالغ بر ۲۰۰ نفر از اراذل و اوباش با هماهنگی قضائی احضار و ضمن اجرای دستورات قضائی صادره، برخورد لازم با بر هم زنندگان امنیت عمومی صورت گرفته است.

کد خبر 5920737

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha