پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳ آذر ۱۳۸۶، ۱۱:۰۸

مصرف سموم شیمیایی در مزارع کشاورزی 27 هزار تن کاهش یافت

مصرف سموم شیمیایی در مزارع کشاورزی 27 هزار تن کاهش یافت

رئیس موسسه گیاه پزشکی کشور از کاهش 27 تا 28 هزار تنی مصرف سموم شیمیایی در مزارع کشاورزی خبر داد.

غلامحسین طهماسبی در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر ضروت کاهش میزان مصرف سم در مزارع کشاورزی بیان کرد: آمار اعلام شده از سوی سازمان حفظ نباتات حاکی از مصرف 22 تا 23 هزار تن سم در بخش کشاورزی است که این رقم نسبت به سالهایی که بیش از 50 هزار تن سم در مزارع استفاده می شد شرایط بسیار مطلوب تری را نشان می دهد.

وی عنوان کرد: به منظور کنترل آفات و بیماریهای گیاهی مطالعات بیولوژیکی و روش های مطلوب کنترل و مقابله با آنها توسط موسسه انجام می شود ضمن اینکه مطالعات بیواکولوژیکی برای سایر بخش های حشره شناسی و بیماریهای گیاهی در حال انجام است.

رئیس موسسه گیاه پزشکی کشور استفاده از روشهای غیر شیمایی در مزارع کشاورزی را یکی از مهمترین استراتژی وزارت جهاد کشاورزی خواند و افزود: به کارگیری روشهای غیرشیمیایی برای کنترل آفات ازطریق روشهای بیولوژیکی در سطح مزارع کشاورزی کشور دنبال می شود.

وی با اشاره به استفاده از روشهای زراعی مختلف به منظور مقابله با آفات و بیماریهای گیاهی اظهار داشت: برای کنترل کیفیت محصولات تولیدی تحقیقات درزمینه آفت کش ها اجرایی شده به نحوی که میزان سموم شیمیایی درمحصولات نهایی کاهش یافته است.

تصریح کرد: هر ساله حدود 30 درصد تحقیقات انجام شده در موسسه به منظور افزایش تولید محصولات با کیفیت و عاری از سموم شیمیایی به صورت فارمهای تحقیقی اجرایی وارد مزارع کشاورزان می شود.

طهماسبی در پایان اصلاح اعتبارات بخش موسسات تحقیقات کشاورزی را مورد تاکید قرار داد. 

کد خبر 592078

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha