پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳ آذر ۱۳۸۶، ۱۵:۱۶

"خواستگار محترم" نوروز 87 می‌آید

"خواستگار محترم" نوروز 87 می‌آید

داود موثقی از نخستین اکران فیلم سینمایی "خواستگار محترم" در جشنواره فیلم فجر امسال و نمایش عمومی آن در نوروز 87 خبر داد.

کارگردان "خواستگار محترم" درباره زمان نمایش این فیلم به خبرنگار مهر گفت: "این فیلم هفته جاری برای دریافت پروانه نمایش ارائه می‌شود و قطعا نخستین نمایش آن در جشنواره فیلم فجر خواهد بود. داریوش بابائیان و مهدی احمدی تهیه‌کنندگان فیلم در نظر دارند آن را نوروز 87 در سینماها اکران کنند."

خیراندیش و صدق گویا در "خواستگار محترم"

موثقی در ادامه درباره فیلم جدید خود گفت: "قصد دارم فیلمی با عنوان "یک اشتباه کوچولو" را به کارگردانی محسن دامادی در مقام تهیه‌کننده جلو دوربین ببرم، این فیلم یک طنز اجتماعی است و در حال حاضر سرگرم انتخاب عوامل و بازیگران آن هستیم."

آخرین فیلم اکران شده موثقی "بله برون" بود که در سینماهای تهران و شهرستان‌ها خوب فروخت. او "خواستگار محترم" را هم در ژانر کمدی تولید کرده و داستان آن درباره مردی است که 40 سال پیش به دلیل ناکامی در خواستگاری از دختری به فرانسه رفته است. او حالا به توصیه پزشکان معالج به ایران بازگشته و همزمان به جستجوی دوستان و آشنایان می‌پردازد.

فرهاد آئیش، گوهر خیراندیش، نگین صدق گویا، یوسف تیموری و مجید مشیری در فیلم "خواستگار محترم" بازی کرده‌اند. سایر عوامل تولید این فیلم عبارتند از مدیر فیلمبرداری: علی اللهیاری، مدیر صدابرداری: محمود خرسند، طراح گریم: ایمان امیدواری، تدوین: مستانه مهاجر، موسیقی متن: حمیدرضا توسلی، صداگذاری و میکس: حامد رضی و مدیر تولید: مجتبی متولی.

کد خبر 592202

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha