پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳ آذر ۱۳۸۶، ۱۳:۱۵

دو کتاب از کتب ده گانه پیامبر خوبیها فردا رونمایی می شود

فرهنگسرای خاتم هر ماه دو عنوان کتاب را از "سلسله کتب ده گانه پیامبر خوبیها" (در قالب داستان کوتاه) منتشر و رونمایی می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، فرهنگسرای خاتم در راستای اهداف هویتی خود در تبیین شخصیت و سیره پیامبر اعظم (ص) و با هدف تقدیر و تجلیل از نویسندگان کتاب در حوزه علوم دینی و معارف اسلامی، درنظر دارد تا پایان سال هرماه دو عنوان کتاب را از "سلسله کتب ده گانه پیامبر خوبیها" رونمایی کند.

به همین منظور و در مراسمی که از ساعت 15 روز یکشنبه 4 آذر در سالن همایشهای موزه امام علی (ع) برگزار خواهد شد، کتابهای "علی اکبر پیامبر حسین بود" و "در سایه هم روشنایی هست" با حضور جمعی از نویسندگان و مسئولان فرهنگی کشور از جمله احمد مسجد جامعی، فاطمه رهبر و عبدالجبار کاکایی رونمایی می شود.

در کتاب "در سایه هم روشنایی هست" (به قلم جعفر شیرعلی نیا) ویژگیهای شخصیتی پیامبر (ص) از نگاه متفکران غیر دینی و در "علی اکبر پیامبر حسین بود" (نوشته مهدی قزلی) زندگی آن حضرت به تصویر کشیده شده است.

علاقه مندان جهت شرکت در این مراسم می توانند به نشانی خیابان ولیعصر(عج)، بالاتر از میرداماد، بلوار اسفندیار، شماره 35، موزه هنرهای دینی امام علی(ع) مراجعه کنند.

کد خبر 592220

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha