پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ آبان ۱۴۰۲، ۱۴:۲۹

رئیس سازمان غذا و دارو خبرداد؛

مطالبه ۶۰هزارمیلیارد ریالی سازمان غذا ودارو ازمجموعه های بیمه‌ گر

مطالبه ۶۰هزارمیلیارد ریالی سازمان غذا ودارو ازمجموعه های بیمه‌ گر

زنجان-رئیس سازمان غذا و دارو گفت: مطالبات این مجموعه از سازمان های بیمه‌ای ۶۰ هزار میلیارد ریال است و در این میان با توجه به بدهی ها کسری بزرگی وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید حیدر محمدی روز پنجشنبه در نشست با روسا و معاونین غذا و داروی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های قطب ۶ کشور در زنجان، گفت: داروهای عرضه شده در کشور مجوز سازمان غذا و دارو را دارد و اکنون به بیش از ۵۰ کشور جهان دارو صادر می‌کنیم.

وی با بیان اینکه سازمان غذا و دارو عضو سازوکار تولید داروهای با کیفیت در جهان است، افزود: کشورمان در تولید داروهای با کیفیت مشکلی ندارد البته امکان دارد در مواردی مشکلی وجود داشته باشد که باید گزارش دهی و سپس علت آن بررسی شود.

محمدی با بیان اینکه طی بازدیدهای انجام گرفته، داروخانه های دولتی با کمبود دارویی مواجه هستند، اظهار داشت: علل بروز این مساله به دلیل وجود بدهی است ولی این مسائل در داروخانه های خصوصی وجود ندارد.

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: مطالبات این معاونت از سازمان های بیمه‌ای ۶۰ هزار میلیارد ریال است و در این میان با توجه به بدهی ها کسری بزرگی وجود دارد.

وی اضافه کرد: جمع بدهی سازمان های بیمه ای به این معاونت تا آخر مرداد سال جاری بابت دارو و تجهیزات ۱۶۷ هزار میلیارد ریال بوده و در زمان حاضر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حوزه هایی مثل بیماران فوتی و تصادفات زیان ده است.

محمدی افزود: یکی از سیاست های معاونت غذا و دارو این است که در صورت بروز مشکل در تولید داروی داخلی بلافاصله برای واردات آن اقدام می کنیم تا مشکل به وجود آمده برطرف شود.

معاون وزیر بهداشت گفت: در زمان حاضر سامانه ای در خصوص تبادل دارویی راه اندازی شده است تا تمامی داروخانه ها و مراکز بتوانند داروهایی تاریخ نزدیک خود را عرضه کنند و دانشگاه های دیگر نیز با مشاهده آنها امکان تبادل را داشته باشند.

محمدی به تعامل دستگاه های نظارتی در حوزه چالش های غذا و دارو اشاره کرد و گفت: هم افزایی و همکاری برای پاسخگویی به مشکلات به وجود آمده می تواند بسیار اثربخش باشد.

رئیس سازمان غذا و دارو افزود: منکر نظارت نیستیم اما پاسخگویی روزانه بابت مسائل مختلف در این حوزه وقت و انرژی زیادی را می گیرد و همین امر مانع پرداختن به مسائل دیگر می شود.

محمدی در خصوص موضوع پالایشگاه های پلاسما گفت: سازمان انتقال خون کشور یک بازی اقتصادی را در خصوص پلاسما شروع و اعلام کرده است که مراکز خصوصی جمع آوری پلاسما باید تعطیل شود و جمع آوری پلاسما فقط از سوی ما انجام گیرد.

کد خبر 5922446

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha