به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر کامران دانشجو بر حفظ ماهیت شوراها تاکید کرد و گفت: شهرداری ها مجری سیاست شوراهای اسلامی شهرها هستند و شوراها نیز نباید خود را شورای شهرداری بدانند.
وی با اشاره به پتانسیل بالای رباط کریم، عدم استقرار برخی ادارات، کمبود شعب بانکی و دیگر خدمات عمومی مورد نیاز مردم رباط کریم را از جمله مشکلات اساسی شهر ذکر کرد و افزود: با اجرای مصوبات استانی دولت برخی از این مشکلات برطرف می شود و رفع سایر مسایل شهرستان با مدیریت مطلوب و تعامل مثبت نهادهای دولتی و مردمی برطرف خواهد شد.
وی گفت: از دسته بندی ها و جناح بازی پرهیز کنید و منافع و مصالح عمومی را فدای منافع تعدادی محدود نکنید.
دکتر دانشجو جذب مشارکت مردم و سرمایه گذاران را از دیگر اولویت های شهرستان دانست و گفت: موقعیت جغرافیایی و پتانسیل های شهرستان در کنار تسهیلات ایجابی از سوی مدیران شهرستان انگیزه حضور سرمایه گذاران در منطقه را افزایش می دهد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت اطلاع رسانی تاکید کرد و افزود: مطالبات به حق و قانونی مردم را به اطلاع آنان برسانید تا با پیگیری مردم تحقق اهداف دولت تسریع یابد.
استاندار تهران انتشار عملکرد درآمد - هزینه شهرداری را از جمله موضوعات اطلاع رسانی شورا خواند و گفت: شفاف سازی هزینه ها زمینه اعتماد عمومی مردم را مهیا می سازد.
براساس این گزارش علی جهانبخشی فرماندار رباط کریم در ابتدای این جلسه طی گزارشی مسائل و مشکلات اساسی شهرستان را به استاندار تهران اعلام داشت.
نظر شما