پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۹ آبان ۱۴۰۲، ۱۱:۴۵

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان خبر داد:

پیدا شدن کودکی که به دلیل مشاجره خانوادگی منزل را ترک کرده بود

پیدا شدن کودکی که به دلیل مشاجره خانوادگی منزل را ترک کرده بود

کرمان- مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان گفت: کودک زرندی که به دلیل مشاجره خانوادگی منزل را ترک کرده و در محدوده روستای بی‌بی حیات مفقود شده بود؛ پس از 16 ساعت پیدا شد.

رضا فلاح در گفت و گو با خبرگزاری مهر با اشاره به افزود: شامگاه یکشنبه هفتم آبان طی تماس مردمی با مرکز کنترل و هماهنگی عملیات اضطراری هلال احمر مبنی بر مفقود شدن یک کودک ۱۲ ساله در شهرستان زرند، بلافاصله دو تیم امدادونجات به منطقه مذکور اعزام شد.

وی با اشاره به اینکه کودک به دلیل مشاجره خانوادگی منزل را ترک کرده و در محدوده روستای ارجمندی منتهی به روستای بی‌بی حیات مفقود شده بود؛ افزود: نجاتگران پایگاه امدادونجات جمعیت هلال احمر شهرستان زرند از ساعت ۲۳:۲۵ شامگاه یکشنبه عملیات جستجو را آغاز کردند.

فلاح با اشاره به اینکه عملیات جستجو تا ساعت سه بامداد امروز دوشنبه ادامه داشت و با صلاحدید دستگاه‌های امنیتی این عملیات چندساعتی متوقف شد، بیان کرد: مجدداً از صبح امروز دوشنبه هشتم آبان ماه جاری، عملیات جستجو و نجات از سر گرفته شد.

مدیرعامل هلال احمر استان کرمان تصریح کرد: بعدازظهر امروز بعد از ۱۶ ساعت تلاش نیروهای هلال احمر، کودک ۱۲ ساله در صحت و سلامت پیدا و به عوامل نیروی انتظامی تحویل داده شد.

وی افزود: این کودک تقریباً ۱۸ کیلومتر در حدفاصل دو روستای ارجمندی و بی‌بی حیات پیمایش داشته است.

کد خبر 5926329

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha