حمیدرضا امانی در گفتوگو با خبرنگار مهر، به میزان اعتبار برای زیر ساخت شهرکهای صنعتی اشاره کرد و اظهار داشت: میزان اعتبار مصوب برای ایجاد زیرساختهای شهرکهای صنعتی استان در دور نخست سفر رئیس جمهور سه هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال بود.
وی افزود: از مجموع اعتبار تخصیص داده شده، ۳۰۰ میلیارد ریال آن از محل اعتبارات استانی و ۸۰۰ میلیارد ریال آن هم از محل منابع داخلی شرکت شهرکهای صنعتی استان تأمین شده است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کردستان با اشاره به اینکه از محل اعتبار مصوب دور نخست رئیس جمهور، زیرساختهای شهرک صنعتی سنندج چهار احداث و تکمیل شد و به مرحله بهره برداری رسید و آماده حضور سرمایه گذاران و تولیدکنندگان است عنوان کرد: در فاز نخست شهرک صنعتی سنندج چهار، ۲۶۰ قطعه زمین بزرگ و کوچک مقیاس تعریف شده است و برای فاز دوم آن هم پیش بینی شده ۴۰۰ قطعه زمین ایجاد شود.
وی تاکید کرد: در حال حاضر پیگیر دریافت ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار باقی مانده از مصوبه ایجاد زیرساختهای شهرکهای صنعتی استان هستیم.
امانی خاطر نشان کرد: ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال از مجموع این اعتبار مربوط به ایجاد پست برق در شهرکهای صنعتی استان است که امید میرود با تلاش و همکاری بیشتر تا پایان مهلت مقرر این مبلغ هم اختصاص پیدا کند.
نظر شما