به گزارش خبرنگار اقتصادي مهر، رييس سازمان گسترش ونوسازي امروز درجمع خبرنگاران گفت: در زمينه واردات خودرو
سازمان گسترش تابع دولت است.
رضا ويسه افزود: صنعت خودرو اثار عميقي از نظر صنعتي شدن و توسعه صادرات براقتصاد كشور دارد و تصميم گيري در مورد آن ساده نيست.
وي با اشاره به كاهش قيمت خودروتصريح كرد: قيمت خودرو را بازار تعيين مي كند و تعادل ميان عرضه و تقاضا تعيين كننده اصلي قيمت خودرو در كشور خواهد بود.
به گفته وي، در فضاي رقابتي ايجاد شده در صنعت خودرو ابزاردستوري نبوده و رضايت مشتري از اهداف اصلي توليد كنندگان است. وي خاطرنشان كرد: صنعت خودرو امسال نسبت به سال گذشته از رشدي 56 درصدي برخوردار بوده است.
ويسه افزود: در حال حاضرصادرات خودرو در حجم وسيعي در حال انجام است و در كشورهاي خاورميانه و آفريقايي براي ايجاد خطوط مونتاژ در حال مذاكره هستيم.
وي با اشاره به توسعه سرمايه گذاري صنعتي در كشورافزود: تاكنون بيش از20 هزار ميليارد ريال پروژه در سازمان گسترش تعريف شده كه 10 هزار ميليارد ريال آن اجرايي شده است.
وي تصريح كرد: طرح هاي تكميلي دو طرح بزرگ فولاد اسفراين و ايزو ايكوبه تصويب رسيده و منابع مالي لازم براي تامين شده است.
به گفته وي، ايزوايكو بعنوان بزرگترين توليد كننده كشتي و صنايع دريايي در سال هاي آينده سالانه يك ميليارد دلار سرمايه گذاري خواهد داشت.
رييس سازمان گسترش افزود: سازمان گسترش و نوسازي بيش از370 ميليارد ريال پروژه هاي پژوهشي در نظرگرفته كه تاكنون حدود 270 ميليارد دلار آن اجرايي شده است.
نظر شما