پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۴ آذر ۱۳۸۶، ۱۵:۱۰

اشتغال زنان براساس شایسته سالاری صورت نمی گیرد

اشتغال زنان براساس شایسته سالاری صورت نمی گیرد

رئیس منطقه 2 و 11 پژوهش علمی زنان دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در خصوص اشتغال زنان باید شایسته سالاری جایگزین نگرش جنسیتی شود.

دکتر پریچهر شاهسون در گفتگو با خبرنگار مهر، درخصوص 3 درصد پستهای مدیریتی زنان در جامعه، افزود: در حال حاضر زنان تحصیلکرده با توانایی زیادی در کشور وجود دارند اما متاسفانه درمشاغل مهم و پستهای مدیریتی بکار گرفته نمی شوند.

وی خاطر نشان کرد: باید نگرشها در سطح جامعه تغییر کند و به جای توجه به جنسیت، زنان را براساس شایستگی‌هایی که دارند برای مشاغل مختلف انتخاب کنند.

رئیس منطقه 2 و 11 پژوهش علمی زنان دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: نرخ پائین اشتغال زنان نشاندهنده این امر نیست که زنان کشور ما شایسته و توانمند نیستند بلکه بدلیل نگرش و فرهنگ جامعه ما است.

شاهسون گفت: زنان نیز می توانند همانند مردان و یا شاید در برخی موارد و مشاغل بهتر از مردان از عهده کارهای مهم و پستهای مدریتی برآیند به شرطی که به آنان اعتماد وشرایط فعالیت برایشان مهیا شود.

کد خبر 592991

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha