پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۵ آبان ۱۴۰۲، ۱۳:۲۳

رئیس کل دادگستری استان کردستان تاکید کرد؛

برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۲ قوه قضائیه با جدیت اجرایی شود

برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۲ قوه قضائیه با جدیت اجرایی شود

سنندج_ رئیس کل دادگستری استان کردستان گفت: برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۲ قوه قضائیه با جدیت در تمامی حوزه‌های قضائی باید اجرایی شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سید حسین حسینی پیش از ظهر دوشنبه ضمن بازدید از شعب قضائی شهرستان دهگلان، در دیدار با رئیس دادگستری و قضات شهرستان دهگلان بیان کرد: اطاله دادرسی و معطل ماندن صدور احکام پرونده‌های قضائی سبب تضییع حقوق مردم می‌شود.

حجت‌الاسلام حسینی افزود: در بسیاری از موارد تأثیر حسن خلق قاضی در ایجاد امید آفرینی و اعتمادسازی در مردم به مراتب بیشتر از رأی صادره از سوی وی است.

وی تاکید کرد: برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۲ قوه قضائیه با جدیت در تمامی حوزه‌های قضائی باید اجرایی شود و در مهلت‌های مشخص شده گزارش اجرای این برنامه توسط رؤسای دادگستری شهرستان‌ها به دبیرخانه اجرای برنامه عملیاتی در استان اعلام شود.

رئیس کل دادگستری استان کردستان بر لزوم توجه به کاهش ورودی پرونده‌ها به دادگستری با استفاده از ارتقای ظرفیت صلح و سازش در دهگلان تاکید کرد و افزود: بسیاری از زحمات و تلاش‌های شبانه‌روزی قضات، تحت‌الشعاع موجودی پرونده‌های شعب است، از این رو رسیدگی همراه با دقت و سرعت باید سرلوحه اقدامات دستگاه قضائی در عدلیه باشد.

وی همچنین بر ورود جدی دادستان‌های استان در حوزه حقوق عامه و مبارزه با تخلفات و مفاسد ادارات و دستگاه‌های اجرایی و نهادهای عمومی تاکید کرد.

حجت‌الاسلام رستمی احقر رئیس دادگستری شهرستان دهگلان گزارشی از وضعیت دادگستری این شهرستان را به استماع رئیس کل دادگستری استان کردستان رساند.

کد خبر 5931806

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha