۱۵ آبان ۱۴۰۲، ۱۶:۴۲

کاظمی مطرح کرد؛

لزوم توجه مدیران مدارس به پژوهش‌سراها

لزوم توجه مدیران مدارس به پژوهش‌سراها

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: ارتباط مطلوب مدرسه و پژوهش‌سراها برای تقویت زمینه پژوهشگری، خلاقیت و نوآوری در دانش آموزان یک نیاز مهم است.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدمهدی کاظمی در گفت‌وگوی زنده با مدیران مدارس دوره اول و دوم متوسطه و هنرستان‌های فنی، حرفه‌ای و کاردانش با موضوع ارتقای کیفیت آموزشی و آموزش تلفیقی در بستر شبکه دانش‌آموزی شاد، ضمن تسلیت شهادت مظلومانه مردم غزه، گفت: وظیفه اصلی و راهبردی نظام تعلیم و تربیت بر اساس سند تحول بنیادین، انسان سازی و تربیت کودکان، نوجوانان و جوانان در راستای آرمان‌های انقلاب اسلامی است.

وی با اشاره به هفته پدافند غیرعامل، تصریح کرد: پدافند غیرعامل یک رکن با اهمیت در منظومه دفاعی کشور برای مقابله با آسیب‌ها با رویکرد صیانت از مردم و حفاظت از زیرساخت‌های کشور است و باید در راستای فرهنگ سازی و آموزش‌های لازم در این ارتباط به دانش آموزان و اولیا برنامه ریزی و اقدام کرد.

عضو شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به جایگاه مدیر مدرسه در نظام تعلیم و تربیت، گفت: مدیر مدرسه رکن اصلی و اساسی در تحقق فرآیندهای مدرسه است و با رصد عملکرد بخش‌های مختلف باید نقش دیدبانی خود را برای تحقق اهداف و مأموریت‌ها انجام دهد.

کاظمی در ادامه افزود: یک مدیر توانمند و خلاق باید به صورت مداوم عملکرد خود را در حوزه کیفیت اجرای برنامه‌ها و تحقق آموزش با رویکرد تربیتی بررسی کرده و در راستای برنامه محوری، تبیین وضعیت موجود و برنامه ریزی برای رسیدن به وضعیت مطلوب به صورت کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت برنامه مدرسه را تنظیم و اجرا کند.

عضو شورای معاونین وزارت آموزش و پرورش با اشاره به ایجاد گفتمان واحد برای تحقق سند تحول بنیادین، اظهار داشت: نقش تربیتی مدیر و معلم در مدرسه و کلاس درس یک وظیفه مهم و با اهمیت است که باید به صورت جدی در مدرسه اجرا شود.

وی با تاکید بر ارتقای شاخص‌های کیفی آموزش، تشریح نمود: ارتقای شاخص‌های کیفی آموزش برای تحقق مدرسه مطلوب در راستای سند تحول بنیادین ضروری است تا از حافظه محوری و دانش محوری عبور کرد و به سوی آموزش‌های کاربردی حرکت کرد.

کاظمی، ارتقای کیفیت آموزشی مدارس به ویژه در مدارس عادی دولتی را یک اولویت مهم دانست و افزود: توجه به کلاس درس برای ارتقای مدرسه و تحقق آموزش با کیفیت با رویکرد تربیتی برای مدیران مدارس الزامی است و نباید سایر وظایف، مدیر را از نظارت بر فرآیند آموزش در کلاس درس دور کند.

وی در ارتباط با پژوهش‌سراهای دانش آموزی، تصریح کرد: ارتباط مطلوب مدرسه و پژوهش‌سراها به عنوان یک شبکه مفید یادگیری برای تقویت زمینه پژوهشگری، خلاقیت و نوآوری در دانش آموزان یک نیاز مهم است و انتظار می‌رود مدیران مدارس زمینه حضور و بهره برداری دانش آموزان از این ظرفیت را فراهم کنند.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با اشاره به تسلط مدیران بر آئین نامه اجرایی مدارس، گفت: انتظار می‌رود مدیر مدرسه به ویژه مدیران جدیدالانتصاب به تمام جزئیات آئین نامه اجرایی مدارس برای رسیدگی مطلوب به وظایف و مسئولیت‌ها تسلط پیدا کنند.

وی در پایان با اشاره به ضرورت مشارکت والدین در امور مدرسه، گفت: مشارکت والدین در امور گوناگون و کمک در فرآیند مدیریت مدرسه یک ظرفیت مطلوب برای مدیر و معلمان است تا با بهره بردای کامل از آن زمینه ارتقای کیفیت آموزش را فراهم کنند.

کد خبر 5932103

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha