پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ آبان ۱۴۰۲، ۹:۲۹

پس از ۸ سال حبس انجام شد؛

رهایی برادر قاتل از چوبه دار با بخشش اولیای دم

رهایی برادر قاتل از چوبه دار با بخشش اولیای دم

قزوین- رییس مرکز توسعه حل اختلاف استان قزوین از رضایت خانواده مقتول و رهایی قاتل از چوبه دار در ضیا آباد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام محمد حیدری در این خصوص اظهار کرد: شعبه ویژه مصالحه قتل استان قزوین در سال جاری با اقدامات مؤثری که داشته توانسته است در ۵ پرونده با برگزاری جلسات و استفاده از ظرفیت‌های مردمی و معتمدین محل نسبت به مصالحه در پرونده‌های قتل اقدام کند.

وی ادامه داد: در جدیدترین پرونده قتلی که به شورای حل اختلاف ارجاع شد، شعبه ویژه مصالحه قتل به منظور اصلاح ذات البین و تلاش برای اخذ رضایت از اولیای دم با تلاش‌های شبانه روزی معتمدان و ریش سفیدان، سرانجام پس از ۸ سال حبس، خانواده مقتول از حق خود گذشته و به محکوم فرصت دوباره زندگی دادند.

رئیس مرکز توسعه حل اختلاف استان قزوین در پایان ضمن تقدیر از تلاش‌های شعبه ویژه مصالحه قتل و رئیس حوزه قضائی ضیا آباد خاطر نشان کرد: تعدادی پرونده نیز در شعبه ویژه مصالحه قتل در جریان رسیدگی قرار دارد که امیدواریم با استفاده از ظرفیت‌های موجود در ماه‌های پیش رو به صلح و سازش منجر گردد.

کد خبر 5932539

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha