پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۵ آذر ۱۳۸۶، ۱۰:۲۸

طالبانی خواستار خروج عراق از تحت بند هفت منشور سازمان ملل شد

طالبانی خواستار خروج عراق از تحت بند هفت منشور سازمان ملل شد

استفان دی میستورا نماینده جدید سازمان ملل متحد در عراق شب گذشته با رئیس جمهوری عراق در بغداد دیدار کرد. طالبانی در این دیدار خواستار خروج عراق از تحت بند هفت منشور سازمان ملل متحد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اینترنتی اصوات العراق، دفتر ریاست جمهوری عراق دراین رابطه در بیانیه ای تصریح کرد: طالبانی در این دیدار اظهار داشت که نشانه های مثبتی وجود دارد که بیانگر ترمیم دولت وحدت ملی در عراق است.

وی به این نشانه ها اشاره ای نکرد.

تحولات سیاسی عراق، اقدامات لازم برای تحریک و به جریان انداختن روند سیاسی و موفقیت برنامه های آشتی ملی و مشارکت دادن تمامی احزاب سیاسی عراق در اداره کشور از جمله موضوعاتی بود که در این دیدار بررسی شد.

میستورا نیز دراین دیدار بر حمایت سازمان ملل از روند سیاسی در عراق و تلاش آن برای ایجاد راه حلهایی برای مقابله با چالشهای سیاسی این کشور تاکید کرد.

لازم به ذکراست که "نوری المالکی" نخست وزیر عراق نیز هفته گذشته در دیدار با میستورا خواستار خروج عراق از تحت بند هفت منشور سازمان ملل متحد شده بود.

قطعنامه 678 شورای امنیت سازمان ملل متحد درسال 1990 میلادی اجازه استفاده از زور برای خارج کردن عراق از کویت را تحت فصل هفتم منشور سازمان ملل متحد داد.

کد خبر 593366

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha