به گزارش خبرگزاری مهر، مهندس مرتضی خشایی پور معاون آموزش این سازمان ضمن اعلام خبر فوق گفت: بر اساس مطالعات اثر سنجی و اولویت بندی آموزش های همگانی، رانندگان اهمیت بالایی به منظور دریافت آموزش های لازم را به خود اختصاص داده اند.
مهندس خشایی پور افزود: از آنجا که اطلاع رسانی ، آموزش و ارتقای فرهنگ ترافیک از منظر نوع آموزش و گروه های هدف ، تاثیرات متفاوتی بر مخاطبین دارد، لذا معاونت آموزش سازمان حمل ونقل و ترافیک به منظور برنامه ریزی و بستر سازی مناسب در راستای اقدامات آموزشی ، نسبت به پژوهش های کارشناسی در این زمینه اقدام کرده است.
معاون آموزش سازمان حمل و نقل و ترافیک با اشاره به نقش آموزشگاههای رانندگی به عنوان آموزش دهندگان الفبای رانندگی تصریح کرد: طبق مطالعات انجام شده، تاثیر نوع آموزش در آموزشگاه های رانندگی با 41 درصد، در حد متوسط ارزیابی شده است که این موضوع بیانگر اثرات رو به کاهش و کمرنگ شدن این نوع آموزش ها در عمل می باشد.
لازم به ذکر است بر اساسن این گزارش، در مقوله آموزش به رانندگان، رده سنی جوانان با 79 درصد ، نیازمند آموزش بیشتری در زمینه رانندگی هستند.
نظر شما