پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ آذر ۱۳۸۶، ۱۴:۰۲

فادی سعد در گفتگو با مهر :

برخی درصدد انزوای شیعیان لبنان هستند/عون نماینده اکثریت مارونی هاست

برخی درصدد انزوای شیعیان لبنان هستند/عون نماینده اکثریت مارونی هاست

یک شخصیت سیاسی مسیحی عضو ائتلاف مخالفان دولت سنیوره تاکید کرد : عملکرد این دولت به شدت ساختار نظام سیاسی لبنان را نقض کرده است و علت و عامل اصلی تمام بحران لبنان کارشکنی افرادی است که اکنون در قدرت قرار دارند و تلاش می کنند به هر شکل ممکن شیعیان را از صحنه تصمیم گذاری در کشور دور کنند.

"فادی سعد" عضو کمیته سیاسی جریان "المرده" لبنان یکی از جریانهای مسیحی ـ مارونی مخالف دولت سنیوره در گفتگوی تلفنی با گروه بین الملل خبرگزاری "مهر" تاکید کرد: گروه های انحصارطلب حاضر در قدرت تا حدودی به خواسته خود هم رسیده اند و امروز شاهد آنیم که کرسی ریاست جمهوری در کشورمان خالی است و کشور از خلأ ریاست جمهوری رنج می برد؛ این در حالی است که باید این کرسی را یکی از شخصیتهای مسیحی مارونی کشور اشغال می کرد.

سعد گفت : بر اساس قوانین و توافقنامه هایی که در چارچوب آن لبنان اداره می شود؛ فردی صلاحیت ریاست جمهوری لبنان را دارد که نماینده اکثریت مسیحیان لبنان باشد واین مسئله اکنون برای ژنرال میشل عون کاملا واضح است و وی اکنون محبوبترین شخصیت مارونی لبنانی است.

این شخصیت مسیحی لبنانی در ادامه گفتگو با مهر اظهار داشت : با وجود این محبوبیتی که رهبر فراکسیون تغییر واصلاح دارد جریان حاکم بر لبنان، با پشتیبانی برخی از کشورهای غربی، شرایطی را به وجود آوردند که کرسی ریاست جمهوری خالی بماند تا زمینه برای رسیدن یک رئیس جمهور ضعیف فراهم شود.

این سیاستمدار لبنانی در پاسخ به سئوالی درباره علت توصیف شدن دولت سنیوره به دولت غیر مشروع گفت : به این دلیل ما آن را نامشروع وغیر قانونی می نامیم چون بیش از یک سال است که  6 وزیر از آن خارج شده اند و با وجود آنکه سال گذشته بزرگترین وعظیم ترین تظاهرات تاریخ لبنان در مخالفت با آن برگزار شد، اما همچنان قدرت را از دست صاحبان اصلی آن ربوده است.

سعد درباره علت به وجود آمدن این بحران خاطر نشان کرد: نطفه این بحران درانتخابات پارلمانی گذشته بسته شد زمانی که قانون انتخاباتی عجیب وغریبی در کشور تصویب واین قانون زمینه ساز به وجود آمدن اکثریت پارلمانی صوری شد فقط من در تبیین این مسئله به شما بگویم که آرایی که اکثریت فعلی پارلمان در زمان انتخابات به دست آوردند؛ بسیار کمتر از آرایی است که اقلیت به دست آورده بودند.

البته نباید فراموش کنیم بخشی از آرایی که اکثریت به دست آورده بودند هم به دلیل ائتلافی بود که آنها با حزب الله داشتند که بعد از رسیدن به هدف خود به اصول وتوافقاتی که با حزب الله داشتند،هم پشت کردند.

وی در این باره به مهر گفت : حال که امروز ما به مرحله خلاء ریاست جمهوری رسیدیم؛ مرحله ای که باید برای لبنان رئیس جمهوری را برگزید؛ آنها یا باید به خواست اکثریت مسیحی لبنان احترام بگذارند ونامزد ائتلاف جریان المرده ، ملی گرای آزاد را  که مورد حمایت ائتلاف مخالفان لبنان یعنی حزب الله، جنبش امل، جریان ملی گرای آزاد، المرده ودهها شخصیت وگروه دیگر است، برگزینند و رسما میشل عون را به عنوان رئیس جمهور انتخاب کنند و یا آنکه با برگزاری انتخابات زودرس پارلمانی  قدرت را در چارچوب قانون انتخاباتی عادلانه به صاحبان اصلی آن بسپارند.

این رهبر مسیحی لبنانی همچنین با اشاره به نقش کشورهای منطقه برای حل این بحران ابراز عقیده کرد:عربستان سعودی در فشار آوردن بر جریانهایی که خود را در لبنان اکثریت می دانند ونفوذ زیادی در میان آنها دارد، کوتاهی کرده است و تقریبا می تواند بگوید که عربستان در برابر شکل گیری این بحران به نوعی به تفاوتی از خود نشان داده است.

کد خبر 593569

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha