سرهنگ مهدی مهرانفر در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در راستای برخورد با هنجارشکنان جامعه، ارتقا امنیت اجتماعی و پیشگیری از سرقت و کاهش جرایم طرح ارتقا امنیت اجتماعی و جمعآوری معتادین متجاهر پس از شناسایی مناطق جرم خیز و آلوده در سطح شهرستان مانه و سملقان اجرا شد.
فرمانده انتظامی مانه و سملقان تصریح کرد: در اجرای این طرح پلیس با هماهنگی مرجع قضائی با ورود به پاتوقهای افراد معتاد متجاهر و کارتن خواب که باعث سلب آسایش عموم شهروندان شدند اقدام، مقادیری ماده مخدر سنتی (تریاک) کشف و یک نفر دستگیر و تعداد ۸ نفر از معتادین متجاهر و کارتن خواب سطح حوزه استحفاظی جمعآوری و جهت بهبود وضعیت و همچنین ترک اعتیاد به مرکز ترک اعتیاد منتقل شدند.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه افراد معتاد در بسیاری از جرایم و آسیبها از جمله وقوع سرقت و نابسامانی خانواده نقش اساسی دارند پس وجود پاتوق استعمال مواد یا خرده فروشان در محلهای که در آن زندگی میکنیم یک تهدید جدی فراروی امنیت و سلامت فردی و اجتماعی ما و به ویژه فرزندان جوانمان است، بنابراین شهروندان محترم میتوانند در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک مراتب را به مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.
نظر شما