پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۲ آبان ۱۴۰۲، ۱۱:۵۹

فرماندار دشتستان:

طرح‌های جدید مسکن در برازجان اجرا می‌شود

طرح‌های جدید مسکن در برازجان اجرا می‌شود

بوشهر- فرماندار شهرستان دشتستان از احداث ۳۳۶ واحد جدید مسکونی در شهر برازجان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد بنافی ظهر دوشنبه در نشست شورای تأمین مسکن شهرستان دشتستان اظهار داشت: مسکن یکی از نیازها و مطالبات اساسی در شهرستان است که در این راستا اقدامات خوبی صورت گرفته است.

وی بیان داشت: دولت سیزدهم گامی مؤثر و اساسی در خصوص تأمین مسکن برداشته و تا امروز نیز اقدامات خوبی در این خصوص و در این حوزه انجام گردیده است، ولی این کافی نیست و موضوع مستلزم یک شتاب بیشتر و تلاش جمعی است.

فرماندار دشتستان مهمترین اولویت برنامه خود را پیگیری مشکلات مبنی بر تسهیل اجرای نهضت ملی دانست و افزود: مناقصه ساخت ۳۳۶ واحد مسکونی در برازجان برگزار شده که با تعیین پیمانکار، عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: از همه دستگاه‌های مرتبط تقاضا دارم انجام امورات نهضت ملی را جز کارهای اولویت دار خود قرار داده تا موانعی جهت شروع پروژه‌ها نباشد.

بنافی تاکید کرد: منابع طبیعی نسبت به شناسایی و بررسی اراضی ملی اطراف روستاها که مناسب الحاق به طرح هادی باشد هر چه سریع‌تر اقدام کند تا با تأمین زمین در روستاها بتوان مشکل مسکن روستاییان را رفع کرد.

کد خبر 5937697

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha