پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ آذر ۱۳۸۶، ۱۸:۰۱

نگارخانه خانه کاریکاتور افتتاح شد

نگارخانه خانه کاریکاتور ایران عصر امروز با حضور رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، سردبیر روزنامه همشهری، رئیس خانه کاریکاتور و برخی هنرمندان در پارک مریم تهران افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد نوریان رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری در مراسم افتتاحیه این نگارخانه گفت: "نگارخانه خانه کاریکاتور در راستای مدیریت فرهنگ عمومی در زمینه کارکرد بوستان‌های شهر و پر کردن خلاءهای فرهنگی در این مکان‌ها ساخته شده است."

وی در ادامه افزود: "این فضا قرار بود خانه سلامت باشد، ولی به درخواست دوستان نگارخانه کاریکاتوریست‌ها شد، چرا که این هنرمندان با ذوق هنری خود و کمترین خطوط بیشترین پیام را به عموم مردم و مسئولان منتقل می‌کنند و تصاویرشان باعث تامل بیشتر بیننده می‌شود."

سیدمسعود شجاعی طباطبایی رئیس خانه کاریکاتور هم در ادامه این مراسم گفت: "این نگارخانه برای هنرمندان کاریکاتوریست از آن نظر که در مرکز شهر قرار دارد و در دسترس همگان است، اهمیت بسیار دارد. سال 1384 دکتر قالیباف شهردار تهران وقتی از خانه کاریکاتور بازدید کرد، قول جای بزرگتری را به ما داد که امروز عملی شد."

وی ادامه داد: "انتظار داریم اینگونه نگارخانه ها در سطح شهر بیش از این باشد تا هنرمندان بهره بیشتری از این فضاها ببرند. فضای این نگارخانه تنها برای نمایش آثار کاریکاتوریست‌ها در نظر گرفته شده و تا یکسال و نیم دیگر برنامه این نگارخانه مشخص است. خانه کاریکاتور نیز مختص آموزش این هنر به علاقمندان خواهد بود."

این کاریکاتوریست در پایان از برپایی نمایشگاه تصویرسازی مذهبی در ماه محرم در نگارخانه خانه کاریکاتور خبر داد. در افتتاح این نگارخانه نمایشگاه 70 اثر کاریکاتوریست‌های روزنامه همشهری در سال 85 به نمایش گذاشته شد. این آثار از بهمن عبدی، داود کاظمی، جمال رحمتی، ابوالفضل رحمتی، علی درخشی، ثنا حسین‌پور، رسول آذرگون، نوید شریفی و مهدی کاظمی است.

کد خبر 593848

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha