پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۵ آذر ۱۳۸۶، ۱۹:۲۰

غیبت چهار بازیکن اصلی سپاهان در دیدار برابر صباباتری

سرمربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان برای دیدار حساس تیمش با صباباتری تهران به 4 بازیکن اصلی اش استراحت داد.

به گزارش خبرنگار مهر، لوکا بوناچیچ برای دیدار حساس عصر فردای این تیم برابر صباباتری به 5 بازیکن خود استراحت داده است که 4 نفر آنها جزو بازیکنان اصلی تیم سپاهان محسوب می شوند.

برپایه این گزارش، محرم نویدکیا و سعید بیات به علت آنکه مصدومیتشان تشدید نشود در این دیدار حضور ندارند. همچنین محمود کریمی، جلال اکبری و حجت زاد محمود نیز به همراه سپاهان به تهران سفر نکردند که استراحت به این بازیکنان دلیل اصلی حضور نیافتن آنها در تهران عنوان شده است.

البته در این بین بوناچیچ نام 4 بازیکن خود که در تیم جوانان ایران بازی می کنند را در فهرست 18 نفره سپاهان برای دیدار عصر فردای خود قرارداده است و باتوجه به اعتمادش به این بازیکنان، احتمال حضور تعدادی از آنها برابر صباباتری زیاد است.

تیم سپاهان که عصر فردا و در چارچوب هفته پانزدهم رقابتهای لیگ برتر میهمان صباباتری تهران است، پس از برگزاری آخرین تمرین خود در اصفهان، عصر امروز به تهران سفر کرد و درحال حاضر در هتل المپیک مستقر شده است.

دیدار تیم های صباباتری و سپاهان اصفهان، ساعت 14:15 فردا در ورزشگاه شهید درخشان صباشهر تهران برگزار می شود که محسن ترکی به همراه حسین نجاتی و حیدر شکور قضاوت این دیدار را برعهده دارند.

کد خبر 593886

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha