پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ آبان ۱۴۰۲، ۹:۴۹

رییس پلیس راهور خراسان رضوی:

کاهش دید افقی تردد خودروها در مشهد را با کندی مواجه کرده است

کاهش دید افقی تردد خودروها در مشهد را با کندی مواجه کرده است

مشهد- رییس پلیس راهور خراسان رضوی گفت: کاهش دید افقی به دلیل آلودگی هوا منجر به کندی تردد و افزایش حجم ترافیک صبحگاهی در مشهد شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ هادی امیدوار اظهار کرد: هم اینک ترافیک در بزرگراه بسیج در مشهد سنگین و تردد با کندی انجام می‌شود.

رییس پلیس راهور خراسان رضوی بیان کرد: در هسته مرکزی شهر و طول بلوار ملک‌آباد به سمت احمدآباد، احمدآباد به سمت میدان شریعتی، خیابان کوشش، بلوار شهید عبادی و محدوده میدان امام حسین (ع) مشهد نیز سنگین است.

وی ادامه داد: در مسیر بلوار قرنی، خیابان ابوطالب و بلوار عبدالمطلب نیز ترافیک سنگین صبحگاهی وجود دارد.

امیدوار گفت: به طور معمول ترافیک در صبح شنبه پرحجم تر از سایر روزها است اما امروز به دلیل کاهش دید افقی با کندی حرکت بیشتری مواجه هستیم.

رییس پلیس راهور خراسان رضوی از رانندگان خواست با احتیاط و دقت بالا به خصوص در حریم تقاطع‌ها تردد کنند و ضمن پرهیز از مکالمه با تلفن همراه حین رانندگی حتماً از کمربند ایمنی استفاده کنند.

کد خبر 5941755

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha