پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۷ آبان ۱۴۰۲، ۱۹:۰۸

در محکومیت جنایات اسراییل؛

فریاد مرگ بر اسراییل در بهاباد طنین انداز شد

فریاد مرگ بر اسراییل در بهاباد طنین انداز شد

یزد- راهپیمایی ضد صهیونیستی مردم بهاباد در حمایت از مردم غزه همزمان با سراسر کشور با حضور اقشار مختلف مردم ولایتمدار، مسوولان و دانش آموزان در این شهرستان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مردم شهرستان ولایتمدار بهاباد، با یک راهپیمایی پرشکوه از نیروهای مقاومت و ساکنان نوار غزه در مبارزه با رژیم صهیونیستی حمایت کردند و از جامعه بین الملل خواستند که سکوت خود را در مقابل جنایت رژیم صهیونیستی بشکنند.

از همان دقایق آغاز راهپیمایی، جمع کثیری از مردم بهاباد در میدان شهدای این شهر حضور یافتند تا خشم و انزجار خود را از رژیم صهیونیستی نشان دهند.

بزرگ و کوچک، زن و مرد همه آمدند تا حمایت و پشتیبانی خود را از مردم مظلوم غزه اعلام دارند.

فریاد «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» با صدای نوجوانان و دانش‌آموزان بهابادی، فضای این شهر را فرا گرفت این فریادها نشان از انزجار کودکان و نوجوانان بهابادی از رژیم کودکش صهیونیستی است.

دانش آموزان بهابادی امروز حضوری ویژه و پررنگ در راهپیمایی داشتند و در کنار سایر اقشار مردم و مسؤولان، اعلام کردند که راه دانش آموزان شهید را ادامه خواهند داد.

در پایان قطعنامه راهپیمایی قرائت و با تکبیر مورد تایید حاضرین قرار گرفت.

کد خبر 5943392

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha