پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۶ آذر ۱۳۸۶، ۱۵:۲۶

احزاب باید در قبال جامعه به‌وظایف قانونی خود عمل کنند

زنجان - خبرگزاری مهر: معاون سیاسی امنیتی استانداری زنجان با اشاره به نقش مهم احزاب در جامعه تاکید کرد: احزاب، باید در قبال جامعه و مسائل سیاسی، اجتماعی و فرهنگی به ‌وظایف قانونی خود عمل کنند.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، کیقباد علی‌بابایی ظهر امروز در جلسه‌ احزاب استان زنجان افزود: رویکرد سیاسی احزاب و مجریان هشتمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی باید بر محور ارتقا و افزایش اعتماد مردم به برگزارکنندگان انتخابات، مشارکت حداکثری و انتخاب افرادی صالح جهت تامین منافع ملی باشد.

وی در ادامه با اشاره به مقوله امنیت به عنوان یک اصل مهم در فرآیند توسعه ای جوامع، تامین امنیت اجتماعی را امری فرابخشی دانست و گفت: امروزه تهاجم فرهنگی دشمنان با ابزارهای مختلف انجام می‌شود و بر مسئولان دستگاه هاست که ‌به طور منسجم و هدفمند جهت ایستادگی در مقابل این توطئه‌ها، برنامه‌ریزی اصولی داشته باشند.

علی بابایی پرداختن به‌امور فرهنگی در مراکز آموزشی به ‌ویژه دانشگاه‌ها را ضروری عنوان کرد و افزود: فریضه‌ امر به‌ معروف و نهی ‌از منکر وظیفه‌ مهم و اساسی همگانی است که برای جلوگیری از ناهنجاری‌های اجتماعی باید به ‌طور جدی به ‌آن پرداخته شود.

وی با تاکید براینکه باید نهادهای علمی، هنری، ورزشی و فرهنگی برای جلب و جذب نسل جوان کشور مهیا شوند، افزود: جوان بودن از ویژگی‌های جمعیت ایران است و این امر فراهم‌کردن شرایط و زمینه‌های لازم توسط نهادهای مختلف جهت بالندگی و رشد قشر جوان را ضروری کرده است.

کد خبر 594357

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha