به گزارش خبرگزاری مهر، پنج درصد ( دو میلیون و 500 هزار سهم ) از سهام شرکت سیمان سفید نیریز امروز به ارزش بیش از 12 میلیارد و 625 میلیون ریال در بورس اوراق بهادار تهران عرضه شد.
بر اساس این گزارش، پنج درصد از سهام شرکت سیمان سفید نیریز شامل سه درصد سهام شرکتهای سیمان فارس و خوزستان و دو درصد از سهام شرکتهای توسعه سرمایه و صنعت غدیر بود .
همچنین قرار است حداکثر تا روز 16 آذر ماه جاری حدود 7 درصد دیگر از سهام این شرکت به تدریج در بورس عرضه شود.
نام شرکت سیمان سفید نیریز روز 21 آبان ماه گذشته به عنوان چهارصد و بیست و هشتمین شرکت پذیرفته شده در بخش «ساخت سایر محصولات کانی غیر فلزی» ، گروه «ساخت سایر محصولات کا نی غیر فلزی طبقهبندی نشده درجای دیگر» و طبقه «ساخت سیمان،آهک و گچ » با کد «29-94-26» و نماد «سنیر» در فهرست نرخهای تابلوی فرعی بورس اوراق بهادار درج شد.
موضوع فعالیت شرکت تولید سیمان خاکستری، سیمان سفید و سیمانهای رنگی است. این شرکت که در کیلومتر 24 جاده نی ریز- سیرجان در استان فارس واقع است، با سرمایه اولیه صد میلیون ریال توسط شرکت سیمان فارس و خوزستان تاسیس شد.
آخرین سرمایه ثبت شده این شرکت در سال 1385 ، پنجاه میلیارد ریال و پیشبینی درآمد هر سهم این شرکت برای سال مالی منتهی به 29 اسفند امسال، 815 ریال به طور خالص اعلام شده است.
نظر شما