پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ آذر ۱۳۸۶، ۱۷:۳۰

آمادگی سریلانکا برای تولید مشترک خودرو با ایران

رئیس جمهور سریلانکا آمادگی کشورش را برای تولید مشترک خودرو با ایران اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس جمهور سریلانکا که به همراه هیئت عالیرتبه مقامات این کشور از ایران خودرو بازدید می کرد، آمادگی کشورش را برای تولید مشترک خودرو با ایران اعلام کرد.

ماهیندا راجاپاکسا افزود: سریلانکا می تواند ضمن تامین قطعات خودروی تولیدی مشترک، نقش پل صادراتی محصولات ایران خودرو را به مقصد سایر کشورهای شبه قاره هند ایفا کند.

رئیس جمهور سریلانکا همچنین پس از بازدید از سالن های تولید و خطوط پیشرفته رباتیک ایران خودرو بیان داشت: تحت تاثیر توان تکنولوژیکی پیشرفته خودروسازی در این شرکت قرار گرفته است.

راجا پاکسا همچنین علاقه مندی کشورش را به خرید خودروهای تجاری همچون اتوبوس از ایران خودرو اعلام کرد.

در این بازدید امیر البدوی قائم مقام مدیرعامل ایران خودرو که استقبال رسمی از رئیس جمهور سریلانکا و هیئت همراه وی را بر عهده داشت، ضمن خوشامدگویی، توانمندی های ایران خودرو در زمینه تولید خودروهای سواری و تجاری را تشریح کرد.

وی ایران خودرو را بزرگترین خودروساز خاورمیانه خواند و گفت: این گروه صنعتی، صاحب تکنولوژی پیشرفته خودروسازی است که توانسته سال گذشته بیش از 525 هزار دستگاه انواع خودروی سواری و تجاری تولید کند.

همچنین در این بازدید ، یزدی مدیر صادرات منطقه آسیا و اقیانوسیه ایران خودرو گفت: این شرکت آماده است 30 تا 40 درصد بازار خودرو سریلانکا را با تولید سمند فرمان راست در اختیار گیرد.

وی تقاضای سالانه خودرو در بازار سریلانکا را حدود 20 هزار دستگاه ذکر کرد و افزود: در سریلانکا هیچ پایگاه خودروسازی وجود ندارد و خودروسازان هندی و ژاپنی تامین کنندگان اصلی خودرو مورد نیاز این کشور هستند.

یزدی ابراز امیدواری کرد : ایران خودرو تا اوایل سال 2009 و با تولید سمند فرمان راست، در سال اول تا 10 هزار دستگاه از این خودرو را به کشورهای شبه قاره هند نظیر پاکستان ، هند، بنگلادش و نپال صادر کند.

مدیر صادرات منطقه آسیا و اقیانوسیه ایران خودرو حجم صادرات سمند فرمان راست به شبه قاره هند را تا 25 هزار دستگاه در سال های بعد قابل افزایش دانست.

کد خبر 594496

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha