پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱ آذر ۱۴۰۲، ۱۳:۲۰

معاون وزارت آموزش و پرورش:

غربالگری اجتماعی ۵ میلیون دانش‌آموز در کشور انجام شد

غربالگری اجتماعی ۵ میلیون دانش‌آموز در کشور انجام شد

اراک- معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: غربالگری اجتماعی پنج میلیون دانش‌آموز مقاطع سوم، ششم، هفتم، هشتم و دهم در نقاط مختلف کشور انجام شد.

به گزارش خبرنگار مهر، اصغر باقرزاده پیش از ظهر چهارشنبه در آئین بهره‌برداری از خانه یاریگران استان مرکزی در اراک، افزود: غربالگری پنج میلیون دانش آموز بر اساس ۱۳ مقیاس آسیب اجتماعی انجام شد.

وی با بیان اینکه تربیت تنها بر عهده نهاد آموزش و پرورش نیست، ادامه داد: دیگر واحدها و دستگاه‌ها نیز این نهاد را در امر سنگین تربیت پشتیبانی کنند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: هدف از آموزش نماد به مدیران مدارس کشور به منظور جلوگیری از بروز و گسترش آسیب‌های اجتماعی است و خانواده‌ها نیز به این حوزه ورود کردند تا از بروز آسیب‌ها از جمله تهدیدات فضای مجازی برای کودکان و دانش‌آموزان جلوگیری شود.

باقرزاده، بهره‌گیری از راه‌های پیشگیری از جمله راه اندازی خانه یاریگران زندگی را راهکاری برای جلوگیری از بسیاری آسیب‌ها عنوان کرد.

وی تصریح کرد: محور کار مراقبت، فعال سازی دانش‌آموزان است و آموزش و پرورش باید دانش‌آموزانی را که از لحاظ آسیب‌های اجتماعی در معرض تهدید خطر قرار دارند را شناسایی و برای مصونیت آنها برنامه‌ریزی کند.

باقرزاده گفت: در خانه‌های یاری‌گران زندگی این آموزش‌ها به خانواده‌ها، دانش‌آموزان و مربیان ارائه می‌شود.

وی با اشاره به ایجاد ۳۲ خانه یاری‌گران زندگی در مرحله اول با مشارکت ستاد مبارزه موادمخدر و معاونت اجتماعی و سیاسی استانداری استان‌های کشور، افزود: در تمام مراکز استان‌ها این خانه‌ها فعال هستند، است و به تدریج در مناطق و نواحی گسترش پیدا می‌کند.

آسیب‌های اجتماعی جامعه را تهدید می‌کند

مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری مرکزی نیز در این آئین گفت: آموزش و پرورش دارای اهمیت ویژه ای است و هیچ وزارتخانه‌ای این اهمیت را در حوزه امنیتی و اجتماعی ندارد.

محمد امین باقری تاکید کرد: آموزش و پرورش در دولت سیزدهم به جایگاه و اهمیت خود بازگشته است.

وی با اشاره به کاهش سن اعتیاد در کشور، بیان کرد: آسیب‌های اجتماعی و به ویژه اعتیاد دانش‌آموزان، جامعه را تهدید می‌کند.

افتتاح بزرگ‌ترین مرکز خانه باری گران زندگی

رییس اداره امور تربیتی مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی آموزش و پرورش استان مرکزی نیز گفت: بزرگترین مرکز خانه یاری‌گران زندگی با هدف مهارت افزایی برای دانش‌آموزان، خانواده‌ها و فرهنگیان و پیشگیری از اعتیاد در این استان افتتاح شده است.

حجت الاسلام محسن منصوری، مساحت این مرکز را ۲ هزار متر مربع بیان کرد.

کد خبر 5947121

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha