سرهنگ علی اصغر زارع در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار: در ۷ ماه سال جاری ۶۹ نفر عابر پیاده در معابر شهری استان براثر حوادث ترافیکی جان باختند که ۲۰ نفر آنان زن و ۴۹ نفر مرد بودند.
وی بیشترین عابران جان باخته در معابر شهری را سالمندان و کودکان عنوان کرد و گفت: از مجموع کل عابران جان باخته در معابر شهری استان ۳۹ نفر ۶۵ سال به بالا و ۸ نفر ۲ تا ۱۵ سال بودند که در این خصوص به خانوادهها توصیه میکنیم بیشتر از همیشه مراقب این دو قشر باشند.
رئیس پلیس راهور انتظامی استان اصفهان گفت: شهرستان اصفهان با ۲۹ نفر، شهرستان خمینی شهر ۸، شهرستان نجف آباد با ۶ نفر، شهرستان کاشان با ۶ نفر، شهرستان شاهین شهر و میمه با ۵ نفر و شهرستان لنجان با ۴ نفر بیشترین عابران جان باخته در حوادث ترافیکی ۷ ماهه سال جاری را داشتند.
وی بیشترین روز جان باختن عابران پیاده را چهارشنبه و بیشترین ساعات را ۱۸ تا ۲۰ عنوان کرد و اظهار داشت: ۹۰ درصد این عابران در راههای اصلی و ۱۰ درصد در بزرگراه جان باخته بودند.
سرهنگ زارع با اشاره به سهم تقصیر رانندگان خودروهای عبوری در جان باختن ۶۸ نفر از عابران پیاده گفت: عدم توجه به جلو از سوی رانندگان علت وقوع این حوادث بود که این موضوع تلنگر و هشداری جدی به رانندگانی است که در هنگام رانندگی تمام حواس خود را به جلو معطوف نمیکنند.
رئیس پلیس راهور استان اصفهان صحبت کردن، پیامک زدن و تماشای صفحات مجازی گوشی تلفن همراه در هنگام رانندگی با سرعت بالا، تعویض موج رادیو و آهنگ دستگاه پخش، صحبت کردن با سرنشینان، نگاه کردن به اطراف و رانندگی با حالت عصبانیت و پرخاشگری را از جمله دلایل عدم توجه به جلوی رانندگان عنوان و تصریح کرد: رانندگان بایستی بدانند در همان لحظه که نگاه خود را از جلو برمی دارند عابری ممکن است از مقابل خودروی آنها که با سرعت بالا در حرکت است رد شود و همین عدم توجه و دقت به جلوی آنها یک عمر پشیمانی ببار بیاورد.
زارع با بیان اینکه تنها یک نفر از عابران پیاده جان باخته به علت سهل انگاری وعبورناگهانی از بزرگراه مقصر تشخیص داده شد گفت: شهروندان نیز باید این نکته را مد نظر داشته باشند که عبور آنان از بزرگراه برابر قانون ممنوع است و بایستی حتماً از پلهای عابر پیاده برای رد شدن از بزرگراه استفاده کنند.
نظر شما