پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ آذر ۱۴۰۲، ۱۴:۳۷

معاون اقتصادی استاندار کرمان:

شرکت های دانش بنیان کرمان در کنار صنعت و تولید نیستند

شرکت های دانش بنیان کرمان در کنار صنعت و تولید نیستند

کرمان- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: دانش‌بنیان‌ها در کنار صنعت و تولید قرار نگرفته‌اند در حالی که برای موفقیت باید دانش‌ها را کنار هم گذاشت.

به گزارش خبرنگار مهر، امیر حسن‌زاده ظهر پنجشنبه در رزمایش جهادگران عرصه صنعت عنوان کرد: با وجود واحدهای دانشگاهی متعدد در کشور و استان اما هنوز تولید و کشاورزی ما علمی نشده و دانش‌بنیان‌ها در کنار صنعت و تولید قرار نگرفته‌اند.

وی افزود: این کار را باید از استان آغاز کنیم و در جلسات تبصره ۱۸، دانش‌بنیان‌ها را به صورت ویژه دیده‌ایم، واحدهای تولیدی ما برای موفقیت باید به دنبال طرح توسعه بروند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان بیان داشت: برای افزایش ثروت باید دانش‌ها را کنار هم گذاشت، واحد موفق باید با دانش پیش رود.

حسن‌زاده گفت: کار دولت، راهبری مسائل و رفع موانع است، اما تولید کننده باید مسیر خود را پیدا کند و مهمترین مسئله در این مسیر توجه به زنجیره ارزش است.

وی تصریح کرد: تولید کننده‌ای که زنجیره ارزش را متوجه نشود، شکست می‌خورد؛ ضمن اینکه در تولید باید به مهارت توجه داشت.

معاون اقتصادی استاندار کرمان ابراز داشت: فرهنگ مهارت باید گسترش یابد، فرهنگ "هر بسیجی یک مهارت" باید از استان کرمان آغاز شود.

حسن‌زاده گفت: بسیج مهندسین همراه تیم اقتصادی استان در شناسایی و رفع موانع واحدهای تولیدی آنهاست.

وی خاطرنشان کرد: هر بسیجی یک مهارت و هر پایگاه یک مرکز رشد باید گسترش یابد، به دنبال ایجاد کارخانه نوآوری در استان هستیم تا ایده‌ها به تجاری‌سازی برسند.

گفتنی است در این جلسه تفاهم‌نامه سه‌جانبه میان سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن استان کرمان، دانشگاه تحصیلات تکمیلی کرمان و شرکت شهرک‌های صنعتی استان به امضا رسید.

کد خبر 5948026

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha