پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ آذر ۱۴۰۲، ۱۰:۱۸

مدیرکل مرکز اسناد و کتابخانه ملی شرق کشور:

نمایشگاه آثار و اسناد مرتبط با استاد ندوشن در نیشابور برگزار شد

نمایشگاه آثار و اسناد مرتبط با استاد ندوشن در نیشابور برگزار شد

مشهد- مدیرکل مرکز اسناد و کتابخانه ملی شرق کشور گفت: تعداد ۸۸ تصویر از طرح جلد کتاب‌های استاد «اسلامی ندوشن» و تعدادی از اسناد مرتبط با وی در نیشابور در معرض دید عموم قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی محمودی مهماندوست، اظهار کرد: طرح روی جلد ۸۸ اثر از آثار تألیفی، ترجمه‌ای و مرتبط با استاد فقید مرحوم محمدعلی اسلامی ندوشن که کتاب‌هایش در گنجینه مخازن کتابخانه ملی ایران وجود داشت انتخاب و تصاویر آن پس از آماده سازی و کار گرافیکی در قالب ۲۴ تابلوی نمایشگاهی توسط مدیریت شهری نیشابور در آرامگاه مشاهیر مجموعه فرهنگی عطار، اکران و مورد استقبال علاقمندان به فرهنگ و ادب قرار گرفت.

مدیرکل مرکز اسناد و کتابخانه ملی شرق کشور افزود: همچنین هشت تابلوی ویژه حاوی اسناد مرتبط با دکتر اسلامی ندوشن درباره پرونده‌های بررسی، دریافت مجوز و ممیزی و شماره ثبت کتب این نویسنده شهیر و فقید مربوط به دوران قبل از انقلاب از آرشیو اسناد ملی استخراج و در نیشابور به نمایش عمومی گذاشته شد.

به گفته وی، یکی از این اسناد شامل دست‌نوشته انتقاد اداره کل نگارش وزارت فرهنگ و هنر پهلوی نسبت به مجوز کتاب «آزادی مجسمه» اثر محمد علی اسلامی ندوشن است که این کتاب را «سخت بر ضد روابط و مناسبات اجتماعی موجود در ایالات متحده آمریکا» می‌داند.

محمودی گفت: همزمان با اکران تابلوها در نیشابور، ویترین آثار مرحوم اسلامی ندوشن، در درگاه مجازی سازمان اسناد و کتابخانه ملی شرق کشور به نشانی www.nlai.ir/web/khorasan نیز قابل تماشا و استفاده است.

گفتنی است؛ تهیه و آماده سازی و اکران طرح‌ها توسط سازمان اسناد و کتابخانه ملی شرق کشور با همکاری شورای اسلامی و شهرداری نیشابور انجام شد.

کد خبر 5950113

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha