پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ آذر ۱۳۸۶، ۱۶:۵۲

مسابقات جهانی کارتینگ – امارات

مسابقات تعیین خط برگزار شد

مسابقات تعیین خط برگزار شد

نمایندگان کشورمان در مسابقات جهانی کارتینگ از صبح فردا با 214 شرکت کننده از 62 کشور جهان به رقابت خواهند پراخت.

به گزارش خبرنگار مهر، در مسابقات جهانی کارتینگ که برای اولین بار در پیست تازه تاسیس شهر العین امارات برگزار می شود تیم ایران با سه نماینده با حریفان خود به رقابت خواهد پرداخت.

برپایه این گزارش، در رده سنی زیر16 سال رسا امیرنعمتی با شماره 10 ، سیدفرهادموسوی درکلاس 125 cc یا رتکس مکس با شماره 153 و بهنام فاتحی در کلاس 125 دنده ای با شماره 230 حضور دارند.

نمایندگان کشورمان از روز شنبه حضور خود در این دوره از مسابقات را با ثبت نام و قرعه کشی موتورها و ماشین ها آغاز کردند. روز دوشنبه نیز تمامی شرکت کنندگان طبق قرعه شماره و کارت ویژه مسابقات را تحویل گرفتند. روز سه شنبه به تمرین آزاد شرکت کنندگان اختصاص داشت که هر کلاس اجازه داشت دو وقت بیست دقیقه ای را در بیست تمرین کند. 

اما امروز چهارشنبه شرکت کنندگان در دور تعیین خط رقابت کردند که در این آزمون در رده سنی زیر 16 سال رسا امیرنعمتی با ثبت بهترین زمان خود ( 01854/1) دقیقه در بین 36 شرکت کننده به عنوان سی و پنجم دست یافت.

در کلاس 125 cc سید فرهاد موسوی با شماره 153 در بین 35 شرکت کننده با زمان 00158/1 دقیقه در رده بیست و هشتم قرار گرفت. آخرین شرکت کننده امروز ایران در رقابتهای امروز بهنام فاتحی بود که در کلاس 125 دنده ای به رقابت با رقیبان جهانی خود پرداخت و با زمان 982/58 ثانیه به عنوان با سی و یکم دست یافت.

کد خبر 595148

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha