پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ آذر ۱۴۰۲، ۱۸:۴۶

استاندار خراسان شمالی:

خراسان شمالی از نهم آذر ماه میزبان مسابقات سراسری قرآن خواهد بود

خراسان شمالی از نهم آذر ماه میزبان مسابقات سراسری قرآن خواهد بود

بجنورد_ استاندار خراسان شمالی گفت: مسابقات سراسری قرآن کریم از نهم آذر ماه به میزبانی بجنورد برگزار می‌شود و استان آمادگی کامل جهت برگزاری باشکوه این دوره از مسابقات را دارد.

به گزارش خبرنگار مهر،  محمدرضا حسین‌نژاد پیش از ظهر دوشنبه در نشست خبری میزبانی خراسان شمالی از مسابقات سراسری قرآن کریم که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، اظهار کرد: برگزاری مسابقات قرآن کریم را موجب فراهم شدن پیشرفت معنوی استان عنوان کرد و افزود: علاوه بر پیشرفت معنوی در رشد و توسعه فرهنگی و اجتماعی استان نیز بسیار مؤثر خواهد بود.

استاندار خراسان شمالی در ادامه اشاره‌ای به آمار دست‌اندرکاران این رویداد بزرگ معنوی داشت و گفت: ۳۵۶ قاری قرآن در این دوره از مسابقات حضور خواهند یافت که از این تعداد ۲۰۹ نفر آقا و ۱۴۷ نفر خانم هستند که در بخش‌های اذان، دعا، ترتیل، حفظ کل و حفظ بیست جز با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

وی در ادامه افزود: همچنین ۲۳ داور خواهر و ۲۷ نفر داور آقا نیز داوری این مسابقات را عهده‌دار هستند.

حسین‌نژاد خاطرنشان کرد: کمپ پتروشیمی محل برگزاری مسابقات خواهران و هتل داریوش محل برگزاری مسابقات برادران است.

وی اظهار داشت: یازده نفر از استان در بخش‌های مختلف مسابقات شرکت می‌کنند ضمن اینکه برگزاری کارگاه‌ها و محافل قرآنی به غنای این مسابقات رونق می‌بخشد.

استاندار خراسان شمالی با تاکید بر اینکه برای برگزاری این مسابقات مشکل خاصی وجود ندارد، گفت: محل اسکان و مسابقه نزدیک هم می‌باشد تا شرکت کنندگان درگیر موضوعات ایاب و ذهاب نشوند.

حسین نژاد، حضور قاریان از سراسر کشور را مهم‌ترین رهاورد این مسابقات دانست و افزود: شناخت ظرفیت‌های خراسان شمالی دستاورد این مسابقات خواهد بود.

گفتنی است نهم آذر ماه آئین افتتاحیه و هجدهم آذر ماه آئین اختتامیه مسابقات سراسری قرآن کریم به میزبانی خراسان شمالی است.

کد خبر 5951733

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha