پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۸ آذر ۱۳۸۶، ۸:۳۶

13 درصد جمعیت استان قم بی‌سوادند

قم - خبرگزاری مهر: مدیر نهضت سواد آموزی استان قم گفت: در حال حاضر 5/13 درصد جمعیت استان قم بی‌سواد هستند.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، حجت الاسلام سید محمد چاوشی عصر چهارشنبه در حاشیه همایش مدیران عضو شورای برنامه‌ریزی منطقه 2 کشوری نهضت سوادآموزی در جمع خبرنگاران گفت:‌ هم اکنون 2/1 درصد جمعیت زیر 30 سال استان، و 6 درصد جمعیت زیر 50 سال استان بی‌سواد می‌باشند.

وی افزود: در مجموع 5/13 درصد جمعیت قم بیسواد می‌باشند که نهضت سوادآموزی در تلاش است این آمار را کاهش دهد.

حجت الاسلام چاوشی با اشاره به موقعیت علمی و فرهنگی قم گفت: قم به‌ لحاظ جایگاه علمی و فرهنگی و همچنین مهد علم بودن آن باید به شهری نمونه در همه عرصه‌ها تبدیل شود و بایستی در این شهر بحث ریشه‌کنی بی‌سوادی گسترش یابد.

وی به برگزاری همایش مدیران عضو شورای برنامه‌ریزی منطقه 2 کشوری نهضت سواد آموزی اشاره کرد و گفت: این شورا که متشکل از پنج استان قم، یزد، بوشهر، قزوین و سمنان می‌باشد هر فصل با برگزاری جلسه به رفع مسائل و مشکلات این پنج استان در زمینه ریشه‌کنی بی‌سوادی می‌پردازد.

مدیر نهضت سواد آموزی استان قم افزود: همچنین در این همایش‌ها مسائلی چون رسیدگی به طرح شتاب دهنده با محوریت ریشه‌کنی بی‌سوادی در استان‌ها پرداخته می‌شود.

وی گفت: ‌5/6 درصد جمعیت کل کشور در این استان‌ها زندگی می‌کنند که 5/5 درصد جمعیت بی‌سواد را در خود جای داده‌اند.

حجت الاسلام چاوشی با بیان اینکه این استان‌ها از لحاظ باسوادی وضعیت بهتری نسبت به دیگر استان‌های کشور دارند تصریح کرد: 94 درصد جمعیت زیر 50 سال این استان‌ها و 5/97 درصد جمعیت زیر 30 سال نیز باسواد می‌باشند.

وی افزود:‌ تنها 5/2 درصد جمعیت این پنج استان بی‌سوادند که امیدواریم با برگزاری نشست‌ها و اجرای طرح‌های مختلف در آینده‌ای نزدیک شاهد ریشه‌کن شدن بی‌سوادی در این استان‌ها باشیم.

کد خبر 595296

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha